06.09.11
19:23
Здравейте,на 18год. съм висок съм 183см. и тренирам от 3 год.Мисля да си направя едно стакче обаче проблема е,че типа на тялото ми е ендоморф и лесно омазнявам иначе качвам доволно мускул.Мисля да тренирам 4-5 пъти в седмицата.Спрял съм се на на Syntha 6 и на UNIVERSAL ULTRA WHEY PRO(10kg.),може да взема течно амино на Weider(мисля да ги пия след или преди трен. иначе излизат много скъпо).Креатинова матрица искам да вкарам(незнам каква) и глутамин ако има пари.Ако имате други изгодни предложения за протеин или амино няма проблем.Храненето още не е измислено ама трябва да го направя така,че да не омазня много,щото тфа лято неможах да се изчистя от последаната зимата :X.Много хора казват,че синтата е повече заместител на храненето и взех да се замислям дали да не взема ултра уей-а.Може да вкарам Cell mass като креатинова матрица.
06.09.11
19:27
Ми тръгни по ред като искаш всичко да е точно... първо измисли хранителния режим и после покрии нуждите си от белтък с протеина. А и колко килограма си сега ?!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.09.11 19:27.
09.09.11
13:30
82кг.Какво да правя знам,че ще съм на ВВД точно немога да сметна всичко пък и не съм културист да смятам всичко грам по грам.
Мнението беше редактирано от Shisharkata на 09.09.11 13:32.
09.09.11
15:45
Как ще прецениш добавките, след като не можеш да нагласиш храненето? Определено не е наложително всичко да е изчислено до грам, но и купуването на добавки наизуст е безсмислено. Според храненето, което можеш да поддържаш, ще можеш да определиш точно на кои добавки да се спреш. В някои случаи е по-разумно да си вземеш протеин, в други - креатинов продукт, а добре знаеш, че това са различен тип хранитени добавки. Няма как да качваш само и единствено мускулна маса. Ще качваш мускулна маса и мазнини в някакво съотношение, което също до голяма степен се определя от храненето...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.09.11 15:47.
10.09.11
16:29
Няма голямо значение храната когато става въпрос за креатин или аминокиселини.Тяхната доза винаги е базирана на 2000кал.Какво е значението на храната,просто искам да си взема протеин а после ще оправя дозите.