All about

Прескочи до:

07.09.12
10:48

Как пък успявате да се забъркате в такива неща изобщо? :)
На мен от ученик не ми се е случвало, а съм имал вземане-даване с мутри, дребни престъпници и всякакви други през годините.
Явно който търси, намира. :)

то и аз ако съм като него и аз ще си ги търся :D
в това скучно ежедневие трябва да има и такива неща :D
едит: преди няколко дни гледах по новините, някакъв човек след удар в главата с палка, лежи в кома...

Мнението беше редактирано от Пламен Петров на 07.09.12 10:52.

07.09.12
10:55

Хмм аз тия улични истории гледам да ги избягвам по всякакъв начин вече, след последната случка ме хвана шубе. След едно събаряне стана сакътлъка и ония си фрасна главата в бордюра мамата си ебало. Обикновенно ги държа за дрехата да не стане така обаче нещо ми се изплъзна. После едни филми ми се развъртяха в главата и две седмици бях във филми да не му стане нещо. Бе грозна история в общи линии пък и не отива на интелигентни хора да се държат така. (макар че понякога е неизбежно знам)

07.09.12
11:00

казано от James Hinks на 05.09.12, 10:14:

Една тренировка стрийт ф... (devil)

Ох, трябваха ми няколко дни, за да разбера за какво изобщо става дума :)
Къде .. тренира? :Д

07.09.12
11:00

казано от Wolfy на 07.09.12, 10:55:

(макар че понякога е неизбежно знам)

Понякога ти крещят ‘’ела бой,бий ме’’ :D
Бат Сашо,началникът ми  се шегува,че съм си сбъркал работата...отдела де! ;) ама аз не съм такъв човек,му викам :)

07.09.12
11:01

казано от James Hinks на 05.09.12, 10:14:

Една тренировка стрийт ф... (devil)

Добре де! Само аз ли си помислих, не за стрийт файт, ами за стрийт ф*к? (wasntme) (giggle)
Сашооо, с това многоточие, с тая автоцензура, само объркваш хората!!! :D :D :D Чак като каза, че са дваМА, ми светна крушката! :D

07.09.12
11:01

Ами работата е там, че аз въобще не си ги търся, а те сами ме намират ;)
Примерно от цяла дискотека с 200 човека, точно мен ще ме дръпнат да ме питат защо съм блъснал някой в тоалетната(без да съм ходил въобще в тоалетната), аз ще се извиня(щото не съм конфликтен) и отсрещната страна ще реши, че вече може да покаже доминантно поведение и ще скочи на бой(е те тва е мноо груба грешка).
В случая тия ги познавам по физиономия, некви превъзбудени прасета са. Спряли така, че никой не може да мине по улицата. Културна забележка с приятелски тон(че са спряли неправилно), нагъл отговор(сигурно очакват, че всички ще им мълчат) и нещата станаха от само себе си...Хич нямах настроение за такива неща, ама като извадят палка като аргумент е ясно, че трябва да ги научиш да спират и палката да я вадят само да гонят улични кучета(в Пловдив няма такива).

07.09.12
11:03

казано от Jikata на 07.09.12, 11:00:

Понякога ти крещят ‘’ела бой,бий ме’’ :D

знам човек, аз затова вече никъде неходя и гледам да избягвам някакви масовки с превъзбудени хора, защото неизбежно има някакви такива субекти. Само с кучето се борим от време на време :D докато не ми забие някой зъб и ме откаже :D :D

07.09.12
11:06

казано от James Hinks на 07.09.12, 11:01:

Примерно от цяла дискотека с 200 човека...

Явно и обстановката си казва думата - аз по такива места не стъпвам. :)

07.09.12
11:12

казано от Boby_ на 07.09.12, 11:06:

Примерно от цяла дискотека с 200 човека...

Явно и обстановката си казва думата - аз по такива места не стъпвам. :)

По принцип и аз...
Но тая случка стана на 50 метра от нас. Да не излизам до магазина ли ? :)

07.09.12
11:38

Абе едни си го търсят, други си го намират, трети тях ги намират, четвърти внимават, пети в различни ситуации попадат. Но бат ви Сашо е Заслужил Майстор на Спорта в тези неща и знае за какво става реч винаги и отвсякъде :)

Да бе и Веско и Илийка се разцепиха, аз барем фото да бях взел да не обикалям така безпризорно :)

07.09.12
11:51

Примерно от цяла дискотека с 200 човека, точно мен ще ме дръпнат да ме питат защо съм блъснал някой в тоалетната(без да съм ходил въобще в тоалетната), аз ще се извиня(щото не съм конфликтен) и отсрещната страна ще реши, че вече може да покаже доминантно поведение и ще скочи на бой(е те тва е мноо груба грешка).
В случая тия ги познавам по физиономия, некви превъзбудени прасета са. Спряли така, че никой не може да мине по улицата. Културна забележка с приятелски тон(че са спряли неправилно), нагъл отговор(сигурно очакват, че всички ще им мълчат) и нещата станаха от само себе си...Хич нямах настроение за такива неща, ама като извадят палка като аргумент е ясно, че трябва да ги научиш да спират и палката да я вадят само да гонят улични кучета(в Пловдив няма такива).

В коя дискотека се разиграва случката, да знам, за да влизам с повишено внимание... :)

07.09.12
11:55

В една, в която надали ще влезеш някога...селска дискотека :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.09.12 11:55.

Докато сте на такава вълна.. Джеймс, къде би ми препоръчал да се запиша на някакъв вид бойно изкуство, което да е свързано повече с груба сила, а не с разчеквания и гъзодупеници? За София става въпрос. Пробвал съм таекуондо и борба - не ми харесаха.. Бокс, кик-бокс, джудо?

07.09.12
12:27

При мен се е случвало няколко пъти директно да ме нападат хора, които не само не познавам, но дори и не съм видял, че са в същото заведение, като младеж. Интересното е, че се случваше все, когато бях с един особено брутален суитчър на manowar. Голяма чалгария, голямо нещо. В един от случаите пиех бира в тънка чаша, някой ме ритна по главата отзад и счупих чашата със зъби, но се разминах без порязвания. В друг случай си пия бира в Заимов и изведнъж някой ми стоварва огромен юмрук в слепоочието. Обръщам се и какво да видя - някакъв познат металяга решил да ме бие, без изобщо да съм говорил с него и дори да знам, че е седнал на същата пейка. Алкохолът и наркотиците / в първия случай/ са опасно нещо!

07.09.12
12:38

казано от Радостин Радев на 07.09.12, 12:17:

Докато сте на такава вълна.. Джеймс, къде би ми препоръчал да се запиша на някакъв вид бойно изкуство, което да е свързано повече с груба сила, а не с разчеквания и гъзодупеници? За София става въпрос. Пробвал съм таекуондо и борба - не ми харесаха.. Бокс, кик-бокс, джудо?

Зависи какъв тип БИ ти харесват - хватови или ударни.
В София избор има - джудо, самбо, БДД, бокс, кикбокс, МТ...решаваш какво искаш да пробваш и ще ти кажа къде да отидеш.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.09.12 12:39.

07.09.12
12:52

При Тони Петров, как къде?? само там е истината ;):D

07.09.12
12:53

казано от ISB на 07.09.12, 12:52:

Сипа мощно :D

07.09.12
13:05

Една тренировка да сложа на тая страница, че до тук само лакърдии :) В сряда :

набиране на ръкохватката 3х(+60кг) - набиране с неутрален раменен подхват 6х(+40кг) - кофички 5х(+60кг) - лицеви опори 12х(+50кг) - обръщане изтласкване прав с много тесен хват 3х70кг - клек 3х150кг. 2 пъти.

набиране на ръковхатката 1х(+70кг) - кофички 1х(+70кг) - набиране на ръкохвтаката 1х(+70кг) - кофички 1х(+70кг).

набиране на ръкохватката 3х(+40кг) - набиране с неутрален раменен подхват 3х(+40кг) - лицеви опори 3х(+100кг) - кофички 6х(+40кг) - набиране на ръкохватката 3х(+40кг) - набиране с неутрален раменен подхват 3х(+40кг) - лицеви опори 1х(+100кг) - кофички 4х(+40кг).

имаше през деня и някакви други раздвижвания със софийската бригада, но не са нещо, което може да мине за част от тренировката.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.09.12 13:13.

07.09.12
13:48

Тоя ми беше изпитващ :D

07.09.12
13:50

казано от Jikata на 07.09.12, 13:48:

Тоя ми беше изпитващ :D

Тоя не знам по какво може да изпитва...по лежане и търкаляне :D

07.09.12
13:51

Е аз там имам 6+ ;)

08.09.12
16:11

При мен се е случвало няколко пъти директно да ме нападат хора, които не само не познавам, но дори и не съм видял, че са в същото заведение, като младеж. Интересното е, че се случваше все, когато бях с един особено брутален суитчър на manowar. Голяма чалгария, голямо нещо. В един от случаите пиех бира в тънка чаша, някой ме ритна по главата отзад и счупих чашата със зъби, но се разминах без порязвания. В друг случай си пия бира в Заимов и изведнъж някой ми стоварва огромен юмрук в слепоочието. Обръщам се и какво да видя - някакъв познат металяга решил да ме бие, без изобщо да съм говорил с него и дори да знам, че е седнал на същата пейка. Алкохолът и наркотиците / в първия случай/ са опасно нещо!

Винаги правиш добри включвания! :ДДДДДД

08.09.12
22:35

Ето ти и бонус история: имах ситуация, в която наговорих пиян познат-металяга да не стреля с пистолета си в асансьора, в който се движехме и като се качихме у тях се разплака, и разказа тъжна любовна история.Това е същият човек, при когото един месец по - рано щяхме да се бием, защото момичето, което си беше харесал, се навърташе около мен. Заключи ме навън от апартамента си и си отнесох дръжката на вратата му и на асансьора, та после с общи приятели преговаряхме той да ми върне раницата с вещите, а аз да му платя щетите, които нанесох в опита си да отворя бронираната врата. Това преди 7 години. Бурна младост, както се казва, сега съм в “тих” период  (giggle)

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 08.09.12 22:38.

09.09.12
01:39

казано от Lachezar Tomov на 08.09.12, 22:35:

Ето ти и бонус история: имах ситуация, в която наговорих пиян познат-металяга да не стреля с пистолета си в асансьора....

Метъл-копеле с пистолет само по себе си звучи стряскащо, останалото е като сюжет на 15 серии от латиноамерикански сериал. :D

09.09.12
09:32

казано от Valdis на 09.09.12, 01:39:

казано от Lachezar Tomov на 08.09.12, 22:35:

Ето ти и бонус история: имах ситуация, в която наговорих пиян познат-металяга да не стреля с пистолета си в асансьора....

Метъл-копеле с пистолет само по себе си звучи стряскащо, останалото е като сюжет на 15 серии от латиноамерикански сериал. :D

И най - грубият звяр мечтае да бъде обичан :D

10.09.12
12:20

Тренировката в петък :

клек с дъмбели 2х180кг - тяга 1х195кг - набиране на ръкохватката 3х(+50кг) - кофички 2х(+70кг) - раменна преса седнал 8х70кг. 2 пъти.

едностранен сталкер с двупудовката без опора на гърба 3х32кг(на всяка ръка) - клек с дъмбели 2х180кг - едностранен сталкер с двупудовката без опора на гърба 3х32кг(на всяка ръка) - клек с дъмбели 2х180кг.

преден клек 20х80кг - високо изтегляне от земя 10х80кг - набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - кофички 2х(+50кг) - набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - кофички 2х(+50кг) - набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - кофички 2х(+50кг) - набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - кофички 2х(+50кг) - високо изтегляне от земя 10х80кг.

11.09.12
11:36

Вчерашната тренировка :

тяга 2х190кг - клек с дъмбели 12х96кг - едностранен сталкер с двупудовка 2х32кг(на всяка ръка) - сталкер с пудовки 3х32кг - набиране на ръкохватката 1х(+70кг) - 3х(+50кг) - кофички 2х(+70кг) - 4х(+50кг). 2 пъти.

обръщане изтласкване прав с много тесен хват 5х70кг - набиране на ръкохватката 10 - кофички 20 - суинг с една ръка 15х32кг(на всяка ръка).

Смешна тренировка, обаче с предистория...
Сутринта едно много ранно ставане и 300 торби цимент за разтоварване и подреждане. Един приятел се обади и каза, че шефа му имал за вилата един цимент за сваляне, щял да плати добре. ОК, никакъв проблем - срамна работа няма. За по-малко от 2 часа го опаткахме с правенето на рампа, носенето, нареждането и махането на рампата.
По обяд отивам да си взема парите, влизам с авера при “шефа” и тоя цървул нещастен вика “Хора не търся...нямаме работа”. “Не, шефе, то това момче ми помага сутринта за цимента, нали каза по обяд да мине за парите...”. Тоя почна да гледа лошо и му казва “Аз на теб ще ти пиша извънреден ден и ще си ги получиш със заплатата, а това, че си си взел помощник - оправяй се сам !”
И на мене ми падна пердето...Гледам, че ни дели едно бюро и на две крачки съм го хванал за свинския врат и съм го удушил и после ще измета фургона с него...Обаче направя ли го и тоя приятел остава безработен на секундата...Казах едно “Довиждане” и излезнахме. Мълчим, аз бясен, чак лигите ми капят да се върна и да го смачкам с два удара...Влизам в колата и пича ми бута една сгъната 50 в ръката - “Вземи, нали се разбрахме...”, съвсем кипнах, той едвам вързва за ядене, тръгнал да плаща чужди версии...Взимай си парите, му викам и си търси друга работа, че тоя нещастник не струва и тия 50 лв, дето си тръгнал да му спасяваш гъза с тях. Аз знам как да направя така, че да си плати, лошото е, че ти без работа няма как да издържиш...(devil)
Поне вечерта едни 800 кила джибри заредхиме, та малко негативната емоция поотшумя :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 11.09.12 11:37.

11.09.12
12:23

Ин джибри, Веритас е казал поета:)

Много добре си наказваш лайнарите, така трябва, защото сума ти смешници се правят на големи мъжаги, а са се били на улицата 2-3 пъти на на Сега-та пред синия екран...Е сега ще яде една седмица със сламка и другия път ще спира на 3 преки от дискотеката.

Мачкай такива боклуци, пък да е “нецивилизован” начин за разрешаване на конфликти:)

11.09.12
12:44

Абе тоя твоя познат хубаво те е викнал да помагаш, ама шефа му ако не му е казвал да си води помощници, че и ще им плати, то въпросният шеф няма никаква вина за случката....
300 торби цимент...тоя гимназия ли е строил?

11.09.12
12:58

Пълно е с измет,такива с лопата да ги ринеш. . .
Малко са стабилните и добри хора,като вас - активните потребители на бб-тийм.Останал съм с много добри впечатления от хората,които посещават този сайт,винаги се радвам когато общувам с някой от вас,няма значение дали на живо или само пред компютъра.Жалко,че живота е толкова труден,ежедневието забързано и не ни остава време да се събираме по-често.

11.09.12
13:07

Бахти, аз пък днес качих до покрива 11 ролки воалит по 35кг всяка, ама ползвах и асансьора, че 7 етажа нямаше да ми стигне деня :D
Сашо, то твоя човек наистина отворил ли си е устата за тебе?
Евала за джибрито (drunk)

11.09.12
13:09

казано от Redalex на 11.09.12, 12:44:

Абе тоя твоя познат хубаво те е викнал да помагаш, ама шефа му ако не му е казвал да си води помощници, че и ще им плати, то въпросният шеф няма никаква вина за случката....

А бе ти хубаво разсъждаваш, ама ако му трябваше помощ просто ей така - щеше да ми каже “ела да помогнеш” и щях да ида. Тоя човек ми е помагал, аз съм му помагал и много добре знае, че само трябва да каже и ще отида и без една стотинка. В случая обаче шефа му е казал “давам 100 лв, намери още някой и идете да го разтоварите и наредите”. Е, че после е решил да се направи на лошия дон от филмите за мафията...негова си работа, той и цимента си е негов - мокър цимент като изсъхне върши супер работа в строителството... :D
Та се изказваш неподготвен и не на място.

казано от Redalex на 11.09.12, 12:44:

300 торби цимент...тоя гимназия ли е строил?

за 240 квадрата плочи и колоните към тях са напълно нормално.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 11.09.12 13:19.

11.09.12
13:56

Не се изказвам неподготвен, а задавам логичен въпрос преди да призовавам за побоища и да раздавам квалификации...

казано от Breackk на 11.09.12, 12:58:

Малко са стабилните и добри хора,като вас - активните потребители на бб-тийм.

:D

11.09.12
14:04

казано от Redalex на 11.09.12, 13:56:

Не се изказвам неподготвен, а задавам логичен въпрос преди да призовавам за побоища и да раздавам квалификации...

Никаква логика не намирам във въпроса ти...Първо, че няма да тръгна ей така за 15 тона цимент в 5 сутринта, второ, че няма да ходя някъде с някой да прося пари, за които няма уговорка. Чак такъв балък не съм ;)

11.09.12
14:11

да, да добре...спокойно...
пак стана драма неква....

айде лек ден

11.09.12
14:17

казано от Redalex на 11.09.12, 14:11:

да, да добре...спокойно...
пак стана драма неква....

айде лек ден

Аз съм спокоен, надали познаваш по-спокоен и умерен човек от мен ;) Но ти и мен не ме познаваш де :D
Драма не виждам, виждам безмислени писаници...

11.09.12
14:26

казано от James Hinks на 11.09.12, 13:09:

мокър цимент като изсъхне върши супер работа в строителството... :D

Не искам аз да го бъркам,като изсъхне :D
Цялата работа е,че не е спазил думата си,което гарнирано с нагло поведение,си е за даване на урок...но обстоятелствата в случая не позволяват!

11.09.12
14:51

Аз се чудя пък на акъла на тия хора - ба*ти циганията... Да кажеш, че ще дадеш, пък да се отметнеш...и то за 100 лв. Тъпо е, щото за никви пари (за шеф на фирма със служители и т.н.), ще си пикае на собствения имидж и на имиджа на фирмата. Пловдив е не е кой знае колко голям град...

11.09.12
15:10

За съжаление това е реалността в нашата родина. Във фирмата в която работя е почти същата работа, ако може персонала да работи без пари ще е най-добре, нищо че се изкарват сума пари всеки ден от продукта които се произвежда, но трябва да се пълнят гушите на по-висшестоящите.

А относно Сашо, такива хора като него въобще не са за нашата скапана страна!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1