All about

Прескочи до:

08.09.11
13:43

Гледам, че доста интересни коментари плъзват из дневниците ;)

Oколо 100 кг( с корем), 36 години и наръчник на травматолога - май са към 18 счупвания, изваждана тазобедрена става, хроничен периартрит на дясното рамо, 4-5 сериозни късания на мускулни влакна, разкъсвания на сухожилия, връзки.
Пушач, който не спазва режим, става рано и ляга късно, пие.

В момента с частични разкъсвания на сухожилия на левия лакът в остра фаза.Това означава доста ограничени и еднообразни тренировки.

понеделник :

2 пъти
подклек 4х150кг – тяга 6х 150кг - изхвърляне от клек(като суинг, но без навеждане) 10х 40кг+10 х 30кг - разтваряне на ръцете в страни с дискове 10х15кг+10х10кг - клек 10х70кг - набиране на въже 5-6 - опити за кофички(наполовина и с лактите навън 5-6) - коремни преси.

2 пъти
Клек 5х120кг - изхвърляне от клек 5х40кг+5х30кг - разтваряне с дискове 5х15кг+5х10кг - чукчета 6х110кг - набиране на въже(5-6) - опити за кофички на ъгъл 90 градуса, 5-6.

Разтягане.

вчера :
2 пъти
напади 10х70кг на страна – клек 10х70кг - извърляне от клек 10х 40кг + 10х30кг  - разтваряне с дисковете 10х15кг +10х10кг - набиране на ръкохватка с неутрален хват (15) - набиране на въже(5) – скотово 4х40кг - раменна преса 20х 40кг - кофички(10-15) - коремни преси.

2 пъти
набиране на ръкохватката(15) -  разтваряне с дисковете 25х10кг - кофички(20+) – клек 20 х90кг.

Разтягане.

Темата беше редактирана от James Hinks на 08.09.11 14:47.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Мак Сим на 08.09.11, 13:43:

...май са към 18 счупвания, изваждана тазобедрена става, хроничен периартрит на дясното рамо, 4-5 сериозни късания на мускулни влакна, разкъсвания на сухожилия, връзки.

Пффф...а мислих да обядвам след малко. (shake)

Шегувам се! Честит дневник!

Любопитно ми е от къде са всички тези травми? И като казваш, че не спазваш режим...как по-точно да го разбираме - пици, баници и дюнери или...? :)

Поздрави!

:) Честит дневник и много интересни коментари ти пожелавам :P

Може ли да опишеш това изхвърляне от клек ?  аз си го представих нещо такова, ама надали :D : http://www.youtube.com/watch?v=tYA77Jbz4-w&feature=player_detailpage#t=110s

Как разтягаш :)
Имаш ли регламентирани почивки в кръговете или колкото може по бързо или без да бързаш?

Поздрави :)

Мак Сим, и аз ще чета с интерес!
Имаш едно препоръчване на дневника от мен ;)

08.09.11
14:12

Тихомир, 99% от травмите са от тренировки.Само 6 са станали случайно в ежедневието.

Режима - ям каквото ми се яде в момента :)Баници, дюнери, чипсове, закуски, вафли, колбаси, безалкохолни без захар(най-гадното) - квот се сетиш нездравословно.Не спазвам часове на хранене, преяждам, препивам.Понякога минавам в другата крайност - само естествени храни, режим...сега уж съм така :)

KETLOT, почти така е изхвърлянето, само ръцете не правят изтегляне, а са изпънати - като в суинга.
Разтягам всички мускули до колкото ми е възможно - нещо като стандартна загрявка в БИ ако се сещаш какво представлява.
В кръга не почивам или по-точно колкто да се преместя от едното упражнение на другото - 2-3-4 секунди.Е, понякога се улавям, че се моткам умишлено...:)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.09.11 14:13.

08.09.11
14:14

EEEEEE…това вече е сериозна изненада!!!
Много се радвам, че се присъединяваш Сашо!!!
Ще следя редовно...

Контузиите са доста...а как правеше миналата седмица кофички с тежест на кръста...и то в супер серии?

И спри тия цигари:)

08.09.11
14:47

Ми честито! Ще се следи :)

08.09.11
14:51

Ами ей така - правех, принципно колкото и да съм контузен все нещо мога да правя и се мъча да го правя :) Нали помниш във вторник като се хванах на въжето и се намръщих - е, до вечерта ъгъла на движение на лявата ръка падна под 30 градуса...през нощта болките станаха да си е@$#&*%^*&6&^*& и така цяла седмица...до понеделник, когато отивах да си купя цигари и видях един съсед, който чат пат идва с мен да тренира и е рехабилитатор :) Та и от тях има файда ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.09.11 14:53.

08.09.11
15:18

Да да...видях, че после веднага си хвана ръката...
Дано да е добър специалист...да не е някой касапин...

08.09.11
15:32

казано от Мак Сим на 08.09.11, 14:12:

Тихомир, 99% от травмите са от тренировки.Само 6 са станали случайно в ежедневието.

Режима - ям каквото ми се яде в момента :)Баници, дюнери, чипсове, закуски, вафли, колбаси, безалкохолни без захар(най-гадното) - квот се сетиш нездравословно.Не спазвам часове на хранене, преяждам, препивам.Понякога минавам в другата крайност - само естествени храни, режим...сега уж съм така :)

KETLOT, почти така е изхвърлянето, само ръцете не правят изтегляне, а са изпънати - като в суинга.
Разтягам всички мускули до колкото ми е възможно - нещо като стандартна загрявка в БИ ако се сещаш какво представлява.
В кръга не почивам или по-точно колкто да се преместя от едното упражнение на другото - 2-3-4 секунди.Е, понякога се улавям, че се моткам умишлено...:)

Честит дневник! Доста е интересен. Толкова травми са в резултат само на едно: Тежки тренировки! Преди години и аз така тренирах. Отстрани изглеждаше все едно искам да се нараня, и сега си плащам за това. Мисълта ми е, че нещата стават и без да си даваш толкова зор.
С режима и аз съм същия или ям твърде много боклуци или хапка не вкарвам с месеци. Постоянно съм на двете крайности, а истината винаги е някъде по средата! Успех!

08.09.11
15:53

казано от Георги на 08.09.11, 15:32:

Толкова травми са в резултат само на едно: Тежки тренировки!

Мне, при мен са все от спаринги с балъци...кой щото е бил много корав и е искал да се направи, кой щото е бил стреснат и не е можел да пази или пък нещо някъде е било разместено и точно ти си го нацелил/стъпил/паднал там...айде само периартирта и някои разтежения да са от щангите...

казано от Георги на 08.09.11, 15:32:

Постоянно съм на двете крайности, а истината винаги е някъде по средата! Успех!

Абсолютно !
Мерси!

08.09.11
16:39

И аз да кажа “Добре дошъл”. Успех и безтравмени тренировки в бъдеще ти пожелавам!

казано от Мак Сим на 08.09.11, 13:43:

...
Пушач, който не спазва режим, става рано и ляга късно...
...

Така съм и аз горе - долу...

Мнението беше редактирано от Инис на 08.09.11 16:39.

Ivaylo Stefanov

08.09.11
21:16

Честито и от мен:)))

Най-накрая един човек,който да пие и да не спазва НИКАКВИ диети !  Поздравления за което,аз съм същият:))))))

08.09.11
21:19

Нали...и си борец...абе що така все най-коравите не са никакви режимлий..:)))

08.09.11
21:31

Точно по тази причина - най - корави са, нещата им се удават и без да са на режим. За завиждане са.

08.09.11
22:16

След толкова травми се иска голямо сърце да продължив напред и трябва да знаете ,че дори и най-добрите режими немогат за заменят липсата на сърце ;)

08.09.11
22:36

Влизам аз в джипа на Сашо, отиваме на първата ни тренировка...гледам една лепенка на ANIMAL и питам “Абе, ти да не си рекламно лице на ANIMAL”(разчупвам леда, че Сашо е с един кръвнишки поглед)...а той вика “НЕ, викат ми Животното”...

Със сигурност, не е случайно...:)

09.09.11
14:28

Оф, то човек и добре да живее сам си пречи...одеве се хванах на един бас, че до Нова Година ще се набера със 100 кг допълнителна тежест :)
Хич не виждам как ще стане, ама и хич не виждам как ще загубя...една бутилка сингъл малц ;)

09.09.11
14:50

казано от Мак Сим на 09.09.11, 14:28:

Оф, то човек и добре да живее сам си пречи...одеве се хванах на един бас, че до Нова Година ще се набера със 100 кг допълнителна тежест :)
Хич не виждам как ще стане, ама и хич не виждам как ще загубя...една бутилка сингъл малц ;)

Лелее, голям залък... Да не забравиш да направиш клипче, моля :)

Ето ти едно на 92 кг, за надъхване.

09.09.11
15:07

казано от Vic на 09.09.11, 14:50:

казано от Мак Сим на 09.09.11, 14:28:

Лелее, голям залък... Да не забравиш да направиш клипче, моля :)

Ето ти едно на 92 кг, за надъхване.

Кво говориш, направо от сега се задавям - със 75 съм правил, ама +25 отгоре...:(
ааа, няма да е с такъв хват :)
С неутрален на ръкохватката.Ще снимам резила...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.09.11 15:08.

09.09.11
15:32

зат’ва ме кефиш:)))
ще помогна със сингъла, ако ти дойде в повече:)))

10.09.11
22:34

Евала, брат! Този дневник ще стане едно от най-интересните ми четива напоследък... 100%

Сега като си на “режим” да те питам, какво се случи с цикличното хранене? Стори ми се, че ще го пробваш- понасят ли си със спарингите? Най-вече ме интересува при бая дъълги тренировки как идва.

А за изхвърлянето от клек- траекторията на щангата не е ли дъговидна?

11.09.11
19:47

Пристигам утре сутринта...към обяд някъде.
Ще ти се обадя като се натоваря на влака от София.

12.09.11
09:58

петък:
набиране на ръкохватката 3 (+40кг) - кофички 3 (+40кг) - набиране 3 (+30кг) - кофички3(+30кг) - набиране 5(+20кг) - кофички 5(+20кг) - разтваряне на ръцете в страни с дисковете 8х20кг + 10х15кг -изхвърляне от клек 10х40 кг +10х30кг.
2 пъти.

набиране на ръкохватката 10 - кофички 20 - разтваряне с дисковете 20х10кг - набиране 8-10(не ги броих) - кофички 15-20(и тях не ги броих) - разтваряне с дисковете 10+(пак не борих).
яката тренировка - има няма 10-15 минути...викат ми “ти тъкмо загря хубаво и си тръгваш...” :D

Много кофти с тоя лакът - на кофичките имам чувството, че ще изпусне ръката и за тва 3ки(с тежест за 15+), на набиранията пък заради двата налакътника един върху друг бицепса почва да боли...

Ники:
Цикличното - за три седмици свалих три дупки на колана ;) Иначе нищо особено от към сила и издръжливост - в смисъл много разлика не виждам.Обаче нали съм един “режимлия” го поолабих...пък и няма да си пробивам нови дупки в коланите, я :)
Спаринги не правя заради лакътя - още като си помисля за бокс почва да ме боли, камоли да играя, борбата по-има вероятност да може нещо да се прави, но там един ключ може да ми оправи тренирането за към година...та и нея я пропускам...;)
Изхвърлянето от клек го правя с два диска - стискам ги с двете ръце, иначе да, траекторията е дъговидна.

Слави, “сутринта...към обяд” е нещо като “моя сутрин, твой обяд” , май ;)

Вчера поплувах към 200 метра да видя как е лакътя обаче и това не става...среже ли ме и гълтам вода...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.09.11 10:25.

Я виж ти:) Интересен дневник се очертава...
Успех с баса:) и спечелването му!

12.09.11
14:01

казано от veronique на 12.09.11, 12:16:

Я виж ти:) Интересен дневник се очертава...
Успех с баса:) и спечелването му!

Благодаря :)
Докато не мине тази травма няма да има кой знае какво интересно...пък и тайните методики не се издават току-така ;)

А тези неща са ми доста ясни.........с големите тайни и пазенето им:)))))
Обаче ако решиш да споделиш някоя методика - няма да ти се разсърдим:)Особено от рода “как да станем Животно”

12.09.11
14:16

казано от veronique на 12.09.11, 14:10:

А тези неща са ми доста ясни.........с големите тайни и пазенето им:)))))
Обаче ако решиш да споделиш някоя методика - няма да ти се разсърдим:)Особено от рода “как да станем Животно”

“Търпение, Постоянство, Упоритост”

12.09.11
14:32

Гледай игрите другото лято...там ще ти покажа методиката...ако оживея де...:)

Ivaylo Stefanov

12.09.11
18:45

Това изхвърляне от клек как точно става? Разбрах,че го правиш с дискове-в отвора ли ги хващаш? Като ги изхвърлиш оставаш ли в клекнало положение? Това е с цел да работиш само върху раменният пояс ли? И накрая,ако не ти е проблемно да ми пратиш едно клипче:)

13.09.11
10:36

казано от Ivaylo Stefanov на 12.09.11, 18:45:

Това изхвърляне от клек как точно става? Разбрах,че го правиш с дискове-в отвора ли ги хващаш? Като ги изхвърлиш оставаш ли в клекнало положение? Това е с цел да работиш само върху раменният пояс ли? И накрая,ако не ти е проблемно да ми пратиш едно клипче:)

Изхвърлянето от клек е като това, само че ръцете са изпънати като в суинга и тежестта не се опира в земята:
http://www.youtube.com/watch?v=tYA77Jbz4-w&feature=player_detailpage#t=110s
Дисковете ги слагам един върху друг и ги хващам отстрани.
Ако искаш да удариш по-силно раменния пояс може да го правиш и без клек или пък седиш в клек - изхвърляш(като оставаш в клек) и от там с изпънати над главата ръце се изправяш(тва не съм го писал аз - залитане към КФ е :) )
Клипче мога да ти пратя чак в четвъртък...:)

вчера :
Коремни преси с 20 кг диск на наклон 20 + 10 без тежест - 2 пъти.
набиране 5(+40кг)- кофички5(+40кг)-набиране 5(+20кг) - кофички 5(+20 кг) - набиране 5-6-7 не ми  се брояха(без тежест) - кофички 10ина-15(пак без тежест и пак не ми се брояха)-разтваряне на ръцете в страни 5х20кг + 5 х15кг-изхвърляне от клек 5х40кг + 5х30 кг.
2 пъти, но в първия кръг на кофичките с 20кг усетих жестоко прерязване в лакътя и ми мина мерака за тренировка...Ше сменям схемата в сряда, тая и без тва ми омръзна и е доста рискова за лакътя.Само се чудя дали да е по-тежка в набиранията, рамената и клека или да я остава айляк ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.09.11 10:37.

13.09.11
14:05

и 3 бири след това...:)))

13.09.11
14:23

казано от slavko на 13.09.11, 14:05:

и 3 бири след това...:)))

И две ракии с две бири на обяд ;)

13.09.11
15:03

Пък аз цял ден лежа и обмислям как да се възстановя за тренировките, кога да легна, кога да стана...:)))

13.09.11
15:07

Бирата възстановява бързо :)

13.09.11
17:01

казано от slavko на 13.09.11, 15:03:

Пък аз цял ден лежа и обмислям как да се възстановя за тренировките, кога да легна, кога да стана...:)))

Лежи си както си лежиш, пък ставай само за тренировка...е, и до тоалетната ;)

13.09.11
18:04

Ооо, прекратявам оптитите да спирам бирата...

13.09.11
18:31

Каква бира пиеш да почваме и ние? :D

Ivaylo Stefanov

13.09.11
19:44

Благодаря за отговора,относно изхвърлянето:),но ще чакам клипче с твое участие:) Ще се разберем на лични за скайпа.
Бирата не е важна каква е,а по-колко пиеш:)))) 

Стели,който  го може-си го може!

14.09.11
13:35

казано от Ivaylo Stefanov на 13.09.11, 19:44:

Благодаря за отговора,относно изхвърлянето:),но ще чакам клипче с твое участие:) Ще се разберем на лични за скайпа.

Клипчето се отлага за понеделник - днес няма да тренирам, тоест уж тренирах малко докато Слави загряваше на стадиона и после докато почиваше горе в залата.

Бирата не е важна каква е,а по-колко пиеш:))))

Ааа, не съм съгласен - опитай да пиеш наливна Загорка, все едно пиеш бира с ракия (puke)
Шуменско, Туборг, Стела, Хайнекакен, в краен случай Ариана...

Стели,който  го може-си го може!

А който не го може, нищо не му пречи да пробва :)

днес същинска тренировка няма, пораздвижих се съвсем леко.
Кофички-набирания на ръкохватката, без тежест и без почивка 15(н)-25(к)-10(н)-15(к)-6(н)-10(к)-3(н)-8(к)
Бицепс прав с щанга 70кг, дроп серия 4-2-1-1
Разтваряне с дисковете(20кг) настрани 10бр - 21 кофички на 90градусов ъгъл -нещо като набиране(или по-скоро придърпване) на въже преметнато през шведска стена 10-ина, смяна на дължината и още 10-ина.2 пъти през 15-20 минути.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.09.11 13:35.

14.09.11
13:41

Не ме учете на лошо, че аз се напивам от една 250мл :D

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1