14.09.11
13:44
Въобще не е лошо да можеш да пиеш!
Най-малкото трудно някой ще те напие( с цел възползване ;) )
17.09.11
10:28
Вчера :
загрявката - планк със 75кг, 30 секунди. Планк със 100 кг, 20 секунди.Бях обещал на Слави да му покажа.Добре, че не му обещах с 50 кг, че тогава трябваше да си взема някаква книга за четене докато стоя на планка :D
дроп серия клек 140кг(3,2)-120кг(3,3,2,2)-100кг(10,10) - дроп серия тяга 160кг(6,4)-140кг(6,4).
Почивките в дроп сериите и между тях - 10 секунди, само на 100кг в клека станаха малко повече(30сек), че излезнах да се скарам на едни тъпи футболистчета.Прецаках си коленете с нападите миналата седмица, не напразно ги бях спрял години...язък, можех да почна дроп сериите от 170 кг, но добре, че не го направих - на 140 си “усетих” връзките, на 170 щях да усетя и друго !
разтваряне с дискове 20кг, 12 пъти - набирания 10 - кофички 20 -разтваряне с дискове 20кг, 8 пъти - набирания 6 - кофички 15 - коремни преси(не ги броих, над 50 ).
набирания(+40кг) 3 - кофички(+40кг) 8 - набиране(+20кг) 3 - кофички(+20кг) 8 - разтваряне с дискове 20 кг, 10 - набирания(+40кг) 2 - кофички(+40кг) 5 - набиране(+20кг) 3 - кофички(+20кг) 5 - разтваряне с дискове 20 кг, 8 - набирания без тежест 6 - кофички без тежест 15 - набирания без тежест 3 - кофички без тежест 10.
Омръзнаха ми тия еднообразни тренировки за горната част на тялото, но пък лакътя е значително по-добре...след 10 дни ще пробвам още 3-4 упражнения да включа.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 10:29.
17.09.11
10:43
Колко време тренираш бре...?
Силова по-дълга от 45 минути не правя.Това е със загрявката и разпускането накрая.Най-често са под 30 минути тренировките.
Иначе от 22 години тренирам :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 10:44.
За годините знам, за една тренировка питах, понеже ми се видяха доста нещата...а знам какво си говорихме за времетраенето...
17.09.11
11:26
Вчера почнах в 18.20 да загрявам, в 18.55 бях приключил.
Нали си виждал, че не обичам много почивките и седенето ;)
17.09.11
13:24
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 13:44.
Който ги покрие получава...всъщност не получава нищо :)
Абе всъщност бая получава... най-ценните неща са без пари :)
p.s. Вече намерих мараклий за “tough strength penthatlon”, скоро ще го застъпваме...
17.09.11
14:12
Ако някой се навие да покрие и “критериите за функционалност” да слагам схемата за изпълнение по дни? :D
Ма трибойците млъкнаха...среброто не е евтино, но явно не е стимул ;)
17.09.11
14:16
ти покриваш ли ги?
Според мен дори автора на теста няма да го покрие ;)
Но пък винаги може да снима и да ни покаже как го прави, за стимул дето се вика ;)
Тея преходи май от казармата са ти останали някакви спомени :D
Много е лесно да напишеш ” някакъв тест” - като за теб това е функционалност покажи ни как ти правиш собственият си тест :)
А и тягата да ти е варна на клека в теста, нещо му куца логиката на теста :D
Нещо като тест против селски бекове можем ли да го наречем ? (happy)
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.11 14:22.
17.09.11
14:23
В момента не.
Нещата, които не съм покривал никога са обръщане изтласкване прав = 1,5 х собствено тегло и клек > 2,5 х собствено тегло.Малко ми остава.Ннабиране + тежест=собствено тегло ще е факт до два месеца.Планка не го тренирам, но за месец ще направя.Останало го правя, че и го минавам ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 15:02.
ПРАВИЛ или го Правиш ? Много е лесно да специализираш в едно от тези неща и да ги направиш, да ги направиш всичките в рамките на няколко дни примерно е по-интересно, ще ни покажеш ли как се справяш с 60 те кофички и 150 лицеви ? И как си буташ 2хтеглото на лег-а.
Бая ми е интересно, ще се радвам да ни покажеш ;)
И ти каквоо, написа си максималните постижения в даден период от живота си и очакваш някой да ти покаже как го прави за няколко дни ? И това е тест ? :D
Като и някои от тях сигурно си ги направил в периода с някои препарати ?
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.11 14:30.
17.09.11
14:31
Мадбой, намери си друго място за пубертетски напъни - примерно си купи “някакво” списание ;)
Според мен дори автора на теста няма да го покрие ;)
Автора е на 36, на 37 ще го покрие ;)
Но пък винаги може да снима и да ни покаже как го прави, за стимул дето се вика ;)
Но пък винаги може да пребие произволно избран трибоец, ей така, за стимул дето се вика :)
Тея преходи май от казармата са ти останали някакви спомени :D
Не, от преди това.Обаче, жалко, че я няма за вашето поколение казармата...
Много е лесно да напишеш ” някакъв тест” - като за теб това е функционалност покажи ни как ти правиш собственият си тест :)
Да напишеш е лесно, да измислиш е трудно ;)
А и тягата да ти е варна на клека в теста, нещо му куца логиката на теста :D
Има долна граница >2,5 собствено тегло...ама кой да чете...:)
Нещо като тест против селски бекове можем ли да го наречем ? (happy)
Както искаш го наречи :)
По-добре пиши какво можеш ти да покриеш от него...:)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 14:41.
Но пък винаги мога да пребие произволно избран трибоец, ей так за стимул дето се вика :)
Явно това ще ти помогне да се докажеш колко добър спортист си :) И в крайна сметка не ми отговори, можеш или не можеш да покриеш собственият си тест ? Когато човек се опита да поличи отговор неудобен за теб се намесва пребиването :D
Клека тягата кофичките лежанката ти ги покривам със сигурност в рамките на 2 часа, може би и коремните преси, но не правя , другите неща не съм ги правил, няма как да знам. ;) Ти ще можеш ли да покриеш нещата които аз покривам ? ! ?
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.11 14:38.
17.09.11
14:37
ПРАВИЛ или го Правиш ? Много е лесно да специализираш в едно от тези неща и да ги направиш, да ги направиш всичките в рамките на няколко дни примерно е по-интересно, ще ни покажеш ли как се справяш с 60 те кофички и 150 лицеви ? И как си буташ 2хтеглото на лег-а.
Бая ми е интересно, ще се радвам да ни покажеш ;)И ти каквоо, написа си максималните постижения в даден период от живота си и очакваш някой да ти покаже как го прави за няколко дни ? И това е тест ? :D
Като и някои от тях сигурно си ги направил в периода с някои препарати ?
Правя ;)
Лега ми е 220, тежа около 97.Макса на кофички и набирания ми е загрявката преди макса на лег, лицевите ги правя след тренировката.
togh enogh test-а го покривам за отличен след максовете.
Бягането - бягам преди силова, дали дълъг крос, дали бегови.
Иначе да - даден период са - преди да скъсам сухожилията на лакътя и връзки в коленете.
А препаратите - че те са ваш приоритет (wave)
хаха!
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 14:39.
Ами покажи ни тогава де :) Айде барем една лежанчица + кофичките + лицевите , на мен те са ми интересни, другите са си за въздух:)
17.09.11
14:43
Ами покажи ни тогава де :) Айде барем една лежанчица + кофичките + лицевите , на мен те са ми интересни, другите са си за въздух:)
Ми като идва Слави другия път му се помоли да те вземе.
Ако слушкаш и не плямпаш тъпотии, ще ти покажа и много други работи.
Сигурно има причина Слави да се разкарва до Пловдив за да му показвам...:)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 14:46.
Ба много приказки, направо незнам Сашо как не го товариш...
абе защо не разшириш аудиторията- направи 3 нива да видиш как ще стане хит :)
Хаха, че ние с адаша си водим един най-обикновен спор :)
Другия път като идва Слави ще съм започнал със студентстването, ама ще му кажа да си вземе фотоапарата и да те позапише специално за мен, може и автографче да ми дадеш след като ги направиш тея неща ;)
Ама ако 20 годишен пиещ амонокиселини те събори на някои от твоите тестове ми е интересно как ще се почувстваш :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.11 14:48.
17.09.11
14:49
Ба много приказки, направо незнам Сашо как не го товариш...
абе защо не разшириш аудиторията- направи 3 нива да видиш как ще стане хит :)
Мога да направя 3 нива(щото са ми ясни и са ми в главата), но първо нито е тест(както си мисли Мадбой), нито смятам, че някой ще тръгне да се пробва, че да си търкам клавиатурата...а и гледам, че доста хора с такива неща се прехранват - хляба ли да им вземам или па да им давам безплатно ноухау... :x
17.09.11
14:52
Хаха, че ние с адаша си водим един най-обикновен спор :)
Другия път като идва Слави ще съм започнал със студентстването, ама ще му кажа да си вземе фотоапарата и да те позапише специално за мен, може и автографче да ми дадеш след като ги направиш тея неща ;)
Ама ако 20 годишен пиещ амонокиселини те събори на някои от твоите тестове ми е интересно как ще се почувстваш :D
:)
ключовата дума е подчертана :)
По принцип ще се зарадвам, а ако е и в моята категория ще съм направо щастлив...И не само аз - КФ гилдията направо ще го носи на ръце !
но виждам как си намери оправданието...капаците са гоуема раота, да знаеш !
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.09.11 14:53.
При подобен род “подготовка” “оправданието” е напълно уместно :) Е не съм в твоята категория, едва ли и някога ще бъда:) (на кг )
17.09.11
14:56
При подобен род “подготовка” “оправданието” е напълно уместно :)
“Подготовка” ???
ти се мислиш за подготвен ??? :D
17.09.11
15:00
Късно обядваш...или поне късно разбра, че отдавна ти сипаха да хапнеш ;)
17.09.11
15:04
Аз такива лайна не ям ;)
Блокирали са ти вкусовите рецептори явно.Изяде ги, че и се хвалиш :)
Щом много функционалният професора по тежка атлетика Mak Сим казва... :D :D :D
17.09.11
15:13
Щом много функционалният професора по тежка атлетика Mak Сим казва... :D :D :D
офф...гадже нямаш ли си?
Да ти намерим, защото виждам, че имаш явни затруднения в комуникацията, пък ти липсва внимание.
Или си се взел на сериозно, или нещо се бъркаш много с кой и как общуваш...
17.09.11
15:43
Комуникацията ми е много добра, ти си избиващият го на агресия ;)
Ако писането на неаргументирани доводи и откровени глупости, които досадно повтаряш насам-натам, наричаш комуникация...
А какво е да избия на агресия, въобще, ама въобще не ти трябва да виждаш :)
Нямам никакво желание да ти давам пътя в живота - това е работа на родителите ти, която явно не са свършили добре(справка същата тази твоя “комуникация”) - блъскай си главата, пиши си тъпотиите тук, в на Слави дневника, из темите.Един ден всичко ще ти се изясни.Най-вероятно по болезнения начин.
Айде, със здраве !
Ще видим на Слави какво му се е изяснило на кросфит игрите и с какво си спомогнал :)
17.09.11
16:14
Ще видим на Слави какво му се е изяснило на кросфит игрите и с какво си спомогнал :)
Мда, а може и да го питаш...
19.09.11
10:53
Няма какво да го питам, резултатите са важни. А те ще си проличат там ;)
Резултатите идват от Слави, не от мен ;)Той ще се напъва, той ще се гърчи...аз само му дадох идеи и му обясних какво мисля и защо го мисля така :)
вчера малко “функционалност” :
заклах 20 пилета и нацепих 5 кубика дърва с 8кг топор, който всъщност е един добре подострен боен чук.Верно, че дървата бяха каваци и се разцепваха в най-лошия случай с втория удар, но пък бяха доста дебели - имаше и над метър ;)Търси някой трибоец да ми помогне, но всички си намериха оправдания - кой нямал магнезий, кой нямал бинтове, кой нямал колан, кой нямал фланела...дръжката не била по IPF, а била много дебела, топора не бил стандартен...
19.09.11
11:13
Няма какво да го питам, резултатите са важни. А те ще си проличат там ;)
Резултатите идват от Слави, не от мен ;)Той ще се напъва, той ще се гърчи...аз само му дадох идеи и му обясних какво мисля и защо го мисля така :)
вчера малко “функционалност” :
заклах 20 пилета и нацепих 5 кубика дърва с 8кг топор, който всъщност е един добре подострен боен чук.Верно, че дървата бяха каваци и се разцепваха в най-лошия случай с втория удар, но пък бяха доста дебели - имаше и над метър ;)Търси някой трибоец да ми помогне, но всички си намериха оправдания - кой нямал магнезий, кой нямал бинтове, кой нямал колан, кой нямал фланела...дръжката не била по IPF, а била много дебела, топора не бил стандартен...
Остави дървата ти, да ни беше викнал за пилетата :D
Резултатите...пролетта 2012, като почнат квалификациите...
Важното е че съм отдаден и знам какво искам, малък Сашко също...така, че няма смисъл от повече писания като по-горните ми давайте да се запретваме...
А затова кой колко е подготвен...в смисъл...за какво...
Едни се подгатвят за 9 опита...супер...!!!...тренировката си е специфична...като Аз мога да позлвам доста идеи и приоми...защото на мен ми трябва много абсолютна сила...
Други се готвим за 4 дена изросдски изтезания, които даже и не знаеш какви ще бъдат до седмицата преди да почнат...как да се подгатвям за 7,5км. бягане с максове на клек...
19.09.11
11:17
Да ви бях викал та...щото после ги и чистих... :)
19.09.11
11:23
Ако не друго - за яденето им да ни беше викнал ! :D :D :D (giggle)