08.09.11
14:06
Здравейте,
Аз съм момче на 15 години, 55 килограма, 170 висок - много съм слаб . Ако може някой да напише хранителен режим подходящ за мен ще съм много благодарен .. пп. Тренирам 3 пъти седмично .. Също така имам сравнително голямо седалище за моите килограми, ако може да ми препоръчате някакво упражнение .. Мерси предварително :)
08.09.11
14:09
- упражнение за какво не разбрах ?!
- за да се изготви хранителен режим трябва да се посмята малко.. ако не си го сметнеш ти.. едвали някой колега ще се хване да ти смята ;) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
08.09.11
14:14
казано от Martin Nikoff на 08.09.11, 14:06:
Също така имам сравнително голямо седалище за моите килограми, ако може да ми препоръчате някакво упражнение..
Предполагам, че иска да каже упражнение за седалище. Ами - http://www.bb-team.org/fitness/exercises Просто кликни върху целевата група мускули.
Напоследък хората ми прави впечатления, че не могат да смятат що се отнася до хранителен режим или пък просто ги мързи и искат някой друг да го свърши вместо тях. Имам едно предложение: ако не се чувстваш сигурен в това което правиш или пък в стъпките на изготвяне на един хранителен план имаш много неща, които не са ти ясни и не знаеш как стават просто се обърни към някой фитнес инструктор за помощ. Това мисля, че е много по добра идея отколкото да се правят груби грешки в тренировките или храненето! Или пък да слушаш съветите на някой от форума, който дава акъл, но той самия не ги спазва(такива има много). Във всяка зала има инструктори и комплекта хранителен и тренировъчен режим не е повече от 40лв. и двете заедно. Никой няма да ти напише по часове какво и колко трябва да ядеш освен някой специалист, на когото ще трябва да платиш! Аз лично сам си правя хранителните и тренировъчните планове, но много често съм се допитвал до хора с повече знания от моите за съвети когато нещо не върви и смея да твърдя, че винаги са ми помагали. Успех!
Мнението беше редактирано от Георги на 08.09.11 15:13.
И да добавя нещо:Единственият начин да си смалиш седалището е да развиеш горната част на тялото и краката си до такава степен, че то да изглежда по малко! При този ръст и килограми не ми се вярва да имаш излишни мазнини!
Може да имаш изкривяване, затова седалището да изглежда голямо или по-скоро изпъкнало ;)
Мнението беше редактирано от Нежния на 08.09.11 16:06.
08.09.11
23:23
казано от martinski на 08.09.11, 16:05:
Може да имаш изкривяване, затова седалището да изглежда голямо или по-скоро изпъкнало ;)
Изкривяване на какво ? гръбначен стълб ?