Как дозирате NO-Xplode?

09.09.11
00:00

Здравейте,интересува ме най-вече тези които са ползвали този продукт.
Каква доза на вас ви действаше 1-3?До сега съм пил Jack3d,при него усещах ефекта почти при максимална доза-3 мерителни лъжици.
Пие ли се и в не тренировъчните дни,четох и срещнах и 2та вариянта като прием.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.09.11 07:09.

В нетренировъчните дни няма смисъл да се пие,пий го само преди тренировка.На мен 1 доза не ми стигаше,но при всеки бустър е индивидуално,първо трябва да видиш каква ти е поносимостта към продукта,направи 1 тренировка с 1/2 доза,след това увеличи на 1 доза и виж,ако не ти влияе отрицателно и ефекта не е максимален увеличи на 2 дози.Продукта е страхотен!

Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 09.09.11 09:07.

Имам опит с една кутия само, приемана само на гладно. Започнах с една доза, за да усетя поносимостта си, както каза и Атанас. Чак при троен прием имаше някакъв ефект, при който обаче бързо се адаптирах и не извлякох повече ползи.

Пиех го само в тренировъчни дни, но пък тренирах всеки ден. :)

09.09.11
11:06

Аз го пиех по 2, пробвал съм и 3 и пак нищо не усетих :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1