Just дневник:)

Темата е заключена.

Добре, престраших се да се представя тук,макар и с някои резерви относно публичните и онлаайн изяви..... просто отчитам като полезен и градивен диалога, който се случва в този форум и по потребителските дневници. Казвам се Антоанета, от Варна, на 28 г....винаги съм била физически активна - 12 години /народни танци/, посещение на всякакви аеробни тренировки поне два пъти седмично през студентските години в София( как звучи пенсионерско....”студенските ми години”)...с две думи не откривам днес света на спорта, динамиката и тренировките.... След раждането на дъщеря ми -преди 6 години се възстанових лесно, без особени драми и проблеми с отслабване, хранителни режими и т.н. Винаги съм поддържала без проблем тегло от 48-50 кг., стараейки се да се храня просто здравословно, без робуване на диети, без ограничения....всичко се случваше от самосебе си. Последните две години, дали покрай промени в личния живот, дали нещо друго-хормони, напредване на възрастта.....съм с тегло 55 кг. Висока съм 168 см........Такааааааа, съответно целите, които си поставям със стартирането на този дневник са: сваляне на 5-6 кг., които при мен са под формата на гадно омазняване тук-там...бедра, ханш, седалище....не е грозна и страшна  картина, но всеки си има физическо положение, което му е най-комфортно....с тази цел искам да разкарам тези мазнини и да съм доволна в най-адекватната си форма:))) От две седмици посещавам фитнес залата с инструктор- три пъти седмично ( всяка тренировка завършва с 30 мин кардио), останалите дни кардио, аеробни тренировки по мое желание, без да се изсилвам, предимно интервално кардио или качване на стълби....давам си един почивен ден и спазвам този примерен хр.режим.

Закуска- кафе, два черни сухара със сирене+ 1/2 краставица или 2-3 с.л.овесени трици с 1/2 кис.мляко
Обяд- риба, здушени броколи със зехтин
Следобяд- малко ядки-30-40 гр. сурови бадеми или орехи
Вечеря - Риба със зелена салата, или салата с риба тон

Не ям месо, просто не ям отдавна и необичам, но си хапвам риба, обожавам риба всякаква:))) Затова замествам

пилешкото от хранителните режими с риба...получава ми се добре. С този режим и този начин на тренировки за две седмици съм  свалила 1 кг......Не бързам с отслабването, искам да е качествено и съобразено с моята психика и физика и възможности като цяло. Радвам се не на ентусиазма, а на желанието и ясните цели, с което тренирам. Просто ми е готино, натоварвам се,тренирам, но ми е приятно.. Започнах да посещавам залата с желание и удоволствие, а не защото трябва( за разлика от няколкото пъти, т.е двукратни опити за любимото ми “тръгвам на фитнес” или “ходя на фитнес”:)))))...и това отчитам като позитив за себе си.

Предварително благо-даря за вниманието! Поздрави!:))

10.09.11
22:35

браво ще следя дневника, може да увеличиш малко храната, ако правиш всекидневно кардио, няма да ти навреди ииии пишеш много увлекателно. Успехи с дневника. :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1