Anavite or Animal PAK ?

11.09.11
00:29

Здравейте! Искам мнението ви за тези комплекси витамини . Футболист съм и желанието ми е чрез тях да придобия по-голяма сила и издържливост . Ако сте ползвали продуктите дайте някакви отзиви , също така ако препоръчвате нещо друго - казвайте ! :)) Също в комбинация с какво мога да ги използвам като целта си остава същата - енергия и сила и по-добро възстановяване

Темата беше редактирана от vladi todorov на 11.09.11 13:06.

11.09.11
01:29

От тези двата, PAK-а е по-добър, но лично на мен най-много ми харесва Opti-men на Optimum Nutrition. Много добри витамини и те зареждат с много енергия през целия ден.

11.09.11
10:23

Здравей
Първо ще ти кажа, че всеки един продукт реагира по различен начин на различните организми. В смисъл продукта ? на мен може да ми действа много добре, докато при теб да не се усети въобще. А иначе аз ти препоръчвам да използваш : Animal Pak или Super Vitamin pak (ISS) или  Opti-man (Optimum). Като давам предимство на първите 2 продукта

11.09.11
11:34

Благодаря ! Чакам още мнения :))) .

В Animal Pak са сложени най-лошите източници на витамини и минерали. В anavite не ми харесват дозировките на някои основни компоненти, най-вече минерали, а в същото време са сложили излишен бета аланин и л-карнитин.

Това, което бих препоръчал са:
ISS Super Vitamin Pak - добър състав на витамини и минерали, но няма други допълващи вещества
NOW ADAM - добри източници, някои дозировки са малко, качество най-високо, но не са сред хардкор комплексите
Pure Nutrition Power Pak - добри количества и най-вече качествени източници на минералите. Доволно разнообразие и от допълващите съставки
Opti-Men - важи казаното за ADAM
Orange Triad - Добри източници и добри дозировки. Плюсът е добавеният комплекс за стави, минусът е високата цена.

15.01.12
08:13

“най-лошите източници”-таратанци!
Анимал Пака си е добър-не напразно обира награди години наред...ISS Vitam Pak-цена-качество-много добър.За футбол-пий си по-добре само витамини.

HE

15.01.12
09:19

казано от Bedo Zero на 15.01.12, 08:13:

“най-лошите източници”-таратанци!
Анимал Пака си е добър-не напразно обира награди години наред...ISS Vitam Pak-цена-качество-много добър.За футбол-пий си по-добре само витамини.

Награди не се печелят на база състав и изследвания, а на база гласове на потребители, които често се подвеждат от спонсорирани логове и ревюта ;)

п.п. Съвет: Съпостави съставките на етикетите, преди това прочети основната информация за всеки витамин и препоръчителните дозировки /ако ти се задълбава има и достатъчно изследвания по въпроса/, ще видиш къде бъркаш.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.01.12 09:23.

15.01.12
15:10

Когато не ми се дават много пари за витамини, взимам Dymatize Super Multi, другият ми фаворит са тези на MHP Activite.

Мнението беше редактирано от chokito88 на 16.01.12 13:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1