05.04.05
23:41
не знам дали се наричат точно така,става дума за разни ‘неща’ дето съм гледал по филмите на билдърите дето те си имат на ръцете и го увиват около лоста за да не се изплъзва.Откъде мога да си намеря подобно нещо :?:
ми първо се продават и мисля че на пиротска има, а и второ може сам да си направиш. аз ползвам едни парцали:) (все пак тренирам вкъщи) и много много не приличат на фитили, даже един приятел като ги видя ми се смя малко ама пък вършат страшна работа:)
някаква цена,от провинцията съм,малко трудно ще се сдобия с подобн нещо,фитили се казват,така ли,да не се изложа нещо :lol:
[quote author=“noolo6”]ми първо се продават и мисля че на пиротска има, а и второ може сам да си направиш. аз ползвам едни парцали:) (все пак тренирам вкъщи) и много много не приличат на фитили, даже един приятел като ги видя ми се смя малко ама пък вършат страшна работа:)
е парцали и аз ползвам понякога,освен ръкавиците,иначе фитили ми трябват например като тренирам трапеца,много ми се изплъзва шангата
[quote author=“freakster”][quote author=“noolo6”]ми първо се продават и мисля че на пиротска има, а и второ може сам да си направиш. аз ползвам едни парцали:) (все пак тренирам вкъщи) и много много не приличат на фитили, даже един приятел като ги видя ми се смя малко ама пък вършат страшна работа:)
е парцали и аз ползвам понякога,освен ръкавиците,иначе фитили ми трябват например като тренирам трапеца,много ми се изплъзва шангата
ми и аз това имам предвид! иначе ръкавички хубави си имам:) ама аз за фитили ти казвам. те са ивици плат и съм им вързал 2-та края и си прекарвам ръцете и така.. абе трудно се обяснява ама за мъртва тяга гребане и трапец са супер аз съм ноо доволен :)