Мнения за продукта Maximuscle

12.09.11
02:42

здравейте имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнете,благодаря би предварително:
взел съм си карта за фитнес и от другата седмица почвам :)на 30 год съм висок съм 171см,67 кг
взел съм си гейнер на maximscle http://www.maximuscle.com/ (англииски е)2070гр,на опаковката пише да пия по 250 гр,125гр преди и 125гр след тренировка,обаче не разбрах,само като тренирам или всеки ден да го пия,защото за 8 дни ще го изпия,после да взимам ли друг,парите са без зна4ение.Също така съм взел протеин на същата фирма,мога ли да го комбинирам с гейнара,или отделно да го пия и кога,а да си взимам ли и креатин,на гейнера на опаковката пише че съдърржа и креатин.Моля също така ми препоръчате програма за 3 пъти в седм тренировки и хранителна програма,паррите са без значение,но времето ми е ограничено,бачкам и мога 3 пъти в седм да ходя,целта ми е да кача мускулна маса поне 5кг че май съм слабичък
ПП продуктите са ми англииски,защото съм в Англия,водят ги N1 в UK
благодаря ви предварително

12.09.11
18:52

Трябваше поне да изчакаш 4-5 месеца да тренираш, та дори и повече преди да си купуваш добавки :) В началото ефекта е най-голям затова натискай яко на тренировки и ядене ;) Вече си го купил гейнера де, пий го.
По принцип се пие и в нетренировъчен ден, можеш да вкарваш една доза сутрин, а в тренировъчни го пий така както пише. Протеина го пий доза веднага след тренировка и доза преди лягане.

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 12.09.11 18:55.

12.09.11
20:07

мерси за отговора,така и ще направя

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1