Нов стак.

12.09.11
03:01

Здравейте!
Ще правя нов стак , но имам няколко колебания.
Мисля да комбинирам JACK3D с ОН ГОЛД СТАНДАРД или Синта6. Чудя се кой от 2та да взема до сега съм изпил няколко кутии Синта, но този път искам да не качвам излишни мазнини а в нея са 15г въглехидрати. Голд-а е доста изчистен протеин с 3г. въглехидрати БЦЦА и ГЛУТАМИН. Попринцип в корема качвам и разбирам дали съм се “омазнил” или няма особено зн. дали са 15г или 3г..?(тук доста се колебая)
И последно мисля да вкарам някой продукт повреме на тренировка, но се чудя дали наякой амино продукт (scivation XTEND) или някоя кратинова матрица. Или да остана само с JACK3D + PROTEIN.
Целта ми да кача чисти кг без мазнини и т.н. Сега съм 72кг.

Не е редно да приписваш омазняването на продукти от класа на протеиновите пудри. Омазняването се дължи на редица други фактори като общо количество приети калории, от какви източници са дошли тези калории и как са разпределени във времето.
Протеинов шейк съдържаш някакви си 15гр. въглехидрати, при това само 2гр. от тях са прости, не би могъл да ти е проблем.

Иначе казано, нека не е това фактора, според който избираш между продуктите Gold Standard и Syntha-6. И двата продукта се радват на добри отзиви.
Голда е малко по-скъп, но разфасовката от 2.2кг. ти предлага 20-тина дози повече от същата разфасовка на BSN.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.09.11 09:09.

12.09.11
09:42

Izrd izrd

Синтата я остави за някой друг....мартични протеини...много по добре е да си хапнеш 200 грама телещко или 6-7 белтъка 2 часа след тренировка,повярвай ми,вземи си суроватката

Колкото до това колко БСАА има в протеина...то и да има,те са пептиди,които никой не знае как ще разгради черния дроб,това важи и за глутамина и всичките аминота в състава му...и зебележи друго МНОГО важно
Доза протеин:Н на брой калории,примерно 110
Доза СВОБОДНИ аминоскиселини,че дори и 20 грама в доза,НУЛА калории...въпреки,че приравнени към протеиновата си съставна би трябвало да са 80 при 20 грама
Това е така,понеже със свободните аминокиселни ти храниш тялото на клетъчно ниво

Така че,ако искаш МАКС резултати с мак минимален брой калории:много свободни аминокиселини дневно

HE

12.09.11
09:45

Още един, който няма 18 г., но се хвърля на Jak3d, мисли, че от добавки се качва и за времето, което е прекарал тук нищо не е научил. Ако бях на твое място и си седях едни и същи килограми, бих потърсил причината в тренировките или храненето.

12.09.11
09:58

казано от Dean Petrov на 12.09.11, 09:42:

Izrd izrd

Синтата я остави за някой друг....мартични протеини...много по добре е да си хапнеш 200 грама телещко или 6-7 белтъка 2 часа след тренировка,повярвай ми,вземи си суроватката

Колкото до това колко БСАА има в протеина...то и да има,те са пептиди,които никой не знае как ще разгради черния дроб,това важи и за глутамина и всичките аминота в състава му...и зебележи друго МНОГО важно
Доза протеин:Н на брой калории,примерно 110
Доза СВОБОДНИ аминоскиселини,че дори и 20 грама в доза,НУЛА калории...въпреки,че приравнени към протеиновата си съставна би трябвало да са 80 при 20 грама
Това е така,понеже със свободните аминокиселни ти храниш тялото на клетъчно ниво

Така че,ако искаш МАКС резултати с мак минимален брой калории:много свободни аминокиселини дневно

А аз се чудя, как един човек може да изръси толкова глупости само с един пост?

12.09.11
10:01

И кое точно е глупост и колко калории имат свободните аминокиселини?

Забеляъл съм че ти имаш някакво тенденциозно отношение към моите постове, но непонятно за мен,би ли аргументирал негативизма си?Благодаря в аванс

12.09.11
11:03

Напротив, от мен прелива позитивизъм (sun) и нямам абсолютно нищо против теб , но няма как да бъда съгласен с нещо което смятам за глупост, изръсена от който и да е било във форума. Дори една тухла притежава калории, стига да имаш умението да ги използваш. Останалата част от поста дори нямам намерение да я коментирам.

Мнението беше редактирано от Valdis на 12.09.11 11:06.

12.09.11
11:56

Аз не виждам аргументи в подкрепа на мнението ти,а остроумничене.
Аз съм достигнал до този извод след кат един ден си зададох въпроса защо аджеба свободните аиносилини нямат калории,и в суплемент сексията,на ББ ком  се изясниха нещата,които съм посочил по горе

Не говорим за тухли,а за аминокиселнини,поне аз,виж,ти ако,като суплемент приемаш тухли...интересен подход....скоро по Дикавъри гледах една жена която ядеше пясък,като нищо някъде има и хода които извличат ползи и от тухли

И аз в бъдеще,аргументирай се,инак бих сметнак мнението ти за хейтване

12.09.11
12:11

Благодаря на тези които помогнаха с мненията си. Явно ще взема jack3d и ОН ГОЛД-а. А относно аминокиселини бихте ли предложили някои продукти аз се бях спрял на ХТЕНД , но явно.. :)

12.09.11
12:27

Ок, аргументирам се:
1. Калория - (от лат. calor - топлина) е единица за измерване на енергия.
2. Нямах предвид това да ядем тухли а просто исках да илюстрирам твърдението си, но явно нещо не достигна за да бъда разбран.
3. Всеки един елемент или съединение има определена енергия, която може да се измери в калории ( друг е въпросът, дали за освобождаване на тази енергия ще са необходими повече калории от колкото ще бъдат отделени)
4. Не ми се рови да търся точна информация, но калоричноста на аминокиселините е около тази на чистия протеин.

И моля, обясни или дай линк към BB.com където се изянява въпроса, защото до тогава това, което твърдиш за мен е пълна глупост.

12.09.11
12:28

Добре си се ориентирал към Екстенд , други варианти също са : Purple InTrain , Purple Wraath , Modern Bcaa :)

13.09.11
22:34

Така взех си ДЖАК и ГОЛД (да го пробвам).
Изпих 1 доза от протеина да го сравна с СИНТАТА. На осещане е в 200 мл. вода не е толкова гъст (плътен) като Синтата и вкуса е малко по “не така хубав” :D Което го очаквах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1