Какви храни са подходящи за преди лягане?

SS

06.04.05
03:14

Здравейте!

Спазвам някаква вариация на НВД, с прием на малко повече белтъци и въглехидрати от нормалното - мазнините са на нисък %. Това което ми е интересно е, каква храна/напитка е подходяща за няколко часа преди или около 20-30 минути преди лягане?

нк

RA

06.04.05
09:29

ами то твойто не е НВД , щом има завишени белтъчини и въглехидрати :) а преди лягане просто не трябва да ядеш , след 19:30 / 20:00 забравяш за ядене :)

06.04.05
15:54

най-добрата напитка е топлата вода

SS

06.04.05
17:01

Въглехидратите са завишени с около 5гр повече от нормалното, белтъците са по 3.3 гр на килограм, така че си е чиста НВД!

06.04.05
23:24

Вечерно време или една салата от домати и краставици(чиста без сол,оцел и олио)или 100-150 гр. пил.гърди.А може да не ядеш но да вкараш един белтъчен протеин.Ти си избираш

06.04.05
23:35

[quote author=“Radioactive”]ами то твойто не е НВД , щом има завишени белтъчини и въглехидрати :) а преди лягане просто не трябва да ядеш , след 19:30 / 20:00 забравяш за ядене :)

КАКВО? :):) Ти базикаш ли се бе човек.

Без ядене час преди ядене е много кофти.

Решението и ЕЗВАРА /може и с кисело мляко/ Това е, а ако си от хората: “АА, аз извара не понасям” Избора си е твой. И аз не я понасям, ама ям и не се замислям даже :)

07.04.05
01:35

най-идеалния вариант е да си вземеш казеинов протеин
аз лично вземам няколко яйца и протеин и малко зеленчуци,ако не с много бавен метоболизъм и не си много дебел можеш и ти така
а може и месо

19.04.05
11:18

според мен е добре главно протеинови храни. за салатата не виждам защо да се лишиш от оцета, ако е ябълков би ти се отразил добре. за доматите съм съгласен, те са киселинни, а органичните киселините мисля, че спомагат за изгарянето на мазнините, както и детоксификация

19.04.05
17:50

Храненето преди лягане трябва да е богато на казеинов протеин както някой спомена по-горе. Идеални източници на този протеин са млечните продукти и яйцата. Един омлет със сирене ще ти се отрази повече от добре. Можеш и айрянче да пийнеш с него.

П.П. Това за спиране на храненето след еди колко си часа беше голяма глупост.

19.04.05
19:33

[quote author=“Radioactive”]ами то твойто не е НВД , щом има завишени белтъчини и въглехидрати :) а преди лягане просто не трябва да ядеш , след 19:30 / 20:00 забравяш за ядене :)

Между вечерята и закуската не трябва да има интервал повече от 12 часа  :wink:

19.04.05
20:13

най-идеалния вариант е да си вземеш казеинов протеин
аз лично вземам няколко яйца и протеин и малко зеленчуци,ако не с много бавен метоболизъм и не си много дебел можеш и ти така
а може и месо

Че той може да си яде пилешки гърди вечерно време.Няма значение от метаболизма.Вечерно време може да се ядат пилешки гърди.Но само пилешки гърди и нищо друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1