Dream on! - тефтер на RaSeNgAn94

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.09.11
02:22

Айде и аз да се включа ! ^^

“Dream on,dream on , dream until your dreams come true !” ♫
И така започва моя дневник !
За мен :
Име : Нот телинг ю...добре де - Денис (често приятелите ми използват обръщението Дека)
Години : 17 (РД - 7 март , зодия рибки ^^)
Ръст: 170 см
Тегло : .. в момента е около 55 -.-

Интереси : Култрузъм,Футбол (главно да гледам Ман Юнайтед) ,ММА,Спорта като цяло ! Също така манга/аниме и въобще всичко свързано с Япония въпреки че знанията ми за страната не са големи и са главно от мангата която чета . Интересно колко верни неща има в тия “измислени” истории ! Например че вярно имало каратисти които преди състезание разтръсквали 1 шише кола да се разгазира и после с тая кола притиквали ориз...интересни исторически факти,и любимото ми - БОЙ - теории,стратегии,демонстрации :D

“Бекграунд” - 7 клас ако не се лъжа почнах да играя хокей на трева,води се че играя и сега само ,че не сме имали тренировки скоро време.8 клас си взех 2 дъмбела по 10 кила и тренирах с тях у дома + бягане на стадиона. 9 клас почнах да ходя на фитнес ..отначало доста тъпичко като гледам големите напомпани батковци как ме гледат лошо щот им седя до дъмбелите,но сега си говорим приятелски и се гаврим един друг .. лол ;д  .Декември миналата година си счупих пръст , и въпреки че не беше нищо сериозно просто нямах апетит с тоя гипс и без спорт :/ Януари почнах отново в фитнеса и минах 3 месеца 5х5 от която останах мн доволен - Клек 135,Тяга 135 (като имах сила за още,ама ми се отлепи колана и без малко да се пре*ба),лег 70 (там пък си ударих лакета по средата на 3-те месеца , а бях стигнал до 70 х 5 ;( ) Тегло от 51 на 59 ! Пробвах 1 месец и нещо  10х10 и стигнах до 63 ..но омазних доста :/ Дойде лятото и..всичко тръгна на майната си :| смъкнах на 58 кг (е поне се виждаха плочките :D) без никаква промяна в яденето. Реших да си дам почивка тъй като комбинацията от жегата и няк’во схващане в предмишницата ми дойде в повечко . След 1-2 седмици лепнах някакъв вирус и карах на печени филии,овесени ядки и вода...айде доло до 56 кг . И най-лошото - докато нося дърва си прецаках кръста. По време на носенето нищо,ама вечерта не можах да спя от болка :Х Айде по болници,изследвания (мразя игли-.-) , рентгени ,скенери , доктори...Нищо сериозно де,ама докторката каза че ще си ми остане “един вид слабо място” и да поизчакам малко със сериозно трениране , а като почна ще отнеме доста време да си върна формата. Мамка му права беше ! Надявах се тая зима да ударя едно 5х5 да кача трибоя от “среден 3” на “добър 4” .. I guess ;d . Таях някакви надежди за участие на републиканско за юноши до 70 кг, но не виждам как ще стане вече :) но все пак - Hope dies last..and only if i allow it to ! ;)

Цел : 70-75 кг офсийзън , мазнините са неизбежни въпреки че трудно ги качвам..но не ме бъркат - топят се :)

Реших да дам шанс на “Големите 3 със Клек в 20 повторения”.3 пъти на седмица ми идва много,но 2 пъти мисля че ще е малко за това реших  понеделник и петък да я правя нея,а сряда да правя ръце (Just for the fun of it) :)

Проблеми : Травми колкото искаш - В рамото , в лакета,капачка съм местил 2 пъти..доста пръсти съм си местил ;д най-прясното е прецакването на кръста :) Бивш пушач и пияч..от година и 1-2 месеца не пуша,а след един рожден ден през март не бутам твърд алкохол :D . Необвързан съм - ДА проблем е ! Дясната предмишница дърпа много,а тестостерона заминава на майната си :D - Едит (03.01.2013) след 3 дена правим 9 месеца с моята любима ^_^
Също така трудно заспивам - мисля да си взема мелатонин , Вие какво мислите , съфорумници ? Сега не ме бърка де - и без т’ва ще се будува да зяпам Олимпията ^^

ПП - Идея си нямам защо е в раздела дамски дневници :D

Темата беше редактирана от Rasengan94 на 03.01.13 23:47.

14.09.11
10:25

Мдааам, едва ли мелатонина е решение ;)

SP

14.09.11
11:08

“Интереси : Футбол (главно Ман Юнайтед)”

Да не би да играеш в Юнайтед ?  :D Малко странно е написано ;) Аз разбрах, че ти е любим отбор(или поне така си мисля), но някой може да се обърка.

14.09.11
13:16

Амии..”ИНТЕРЕСИ” ;д интересувам се от тях , не че играя там..но , да - може да се редактира :)

Мелатонина щом не е решение,нещо друго да препоръчате ? Майка ми и тя трудно заспива и пие едни чайове,ама тя изпива една чаша и се трупясва..аз 2 чаши не ги усещам ;д

1-во ядене за деня - 150 гр овесени ядки + някаква шоколадова зърнена закуска ...и неприятната изненада че съм на милкНскуат а няма мляко :D

14.09.11
14:25

ядките не ги ли ядеш със кисело мляко забъркани или прясно... как тъй само ядки.

14.09.11
14:42

Слагам си колкото ще ям в една купичка,малко вода и в микровълновата за 1 минута :) после слагам малко мед и канела.Или ги смесвам с яйца,или пък си нарязвам на кубчета шунка или филе ,кашкавал и/или сирене и ги сипвам вътре (може и зеленчуци)..ама без да минат през микровълновата с вода че да набъбнат и омекнат малко не мога :). Зърнената закуска пък я ядох като я залях с кафе ^^

14.09.11
15:13

Кажете ми нещо за растеж плийс ! ^^

14.09.11
16:00

1-во - Не е това мястото да питаш за “нещо за растеж”
2-ро - Растеж..какъв ? Растеж на височина ли искаш,растеж на мускулите ли,растеж на п*шката ли ?
3-то - Коментара ти така написан ми изглежда като някой наркоман как пита дилъра си “Ей..дай нещо за настроение..хъ-хъ...много съм закъсал...парите ще ги оправим после” ( друго си е да го видиш на живо :D )

14.09.11
16:07

;d

Мнението беше редактирано от Paul Walker на 14.09.11 21:48.

15.09.11
08:14

За вчера останалите ядения бяха 3 пъти мусака и 1 път кисело мляко :D Тренировка за ръце..но нещо нямах настроение и ... :/
Днес 1-во ядене отново ядки + зърнена закуска и кафе (в момента ям,може би и една ябълка ще изям ^^)

Ии отиваме да се учим ! 8-| после божа работа ( к’вотo реши Рони Колман :D )

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 15.09.11 08:15.

15.09.11
16:41

2-ро ядене - 50 гр свинско филе , 50 гр кашкавал ,1 филия хляб (нямаше нищо друго :/)
3-то ядене - боб на фурна + мляко...не знам кой посмя да пръдне в фитнеса но ще съжелява че ме е предизвикал :D

Почна даскалото и зех да се отчайвам и депресирам нещо :Х

16.09.11
02:20

17-17:30 нещо не ми беше добре и легнах да дремна.Станах чак в 1 :D беше ми лошо и май дигнах леко температура...Ей докато почне даскало се поболях :Х
Хранене - нанай...изпих 1 чаша мляко сега и се трупясвам пак.

19.09.11
15:09

Нещо бях болен 2-3 дена. Стомаха ми се бунтуваше,беше ми лошо и вдигах температура. Резултата - изпусната тренировка и хранене под всяк’ва критика. :( Днес съм по-добре и ще се тренира ^^
1-во ядене овесени ядки и кафе (бързах за даскало и.. )
2-ро ядене сандвич с телешки салам и кашкавал
3-то ядене Картофи и печена смесена кайма (свинско + телешко)
Предстоят:
4-то сандвич с пушено свинско филе и сирене (всъщност може и направо така да ям,а не на сандвич) и може би овесени ядки

Тренировка - Големите 3 + Клек х 20
Клек - 65 кг ще е опита . Миналата тренировка 60 не ги усетих,ама след лекото боледуване не се чувствам уверен.
Пуловер - 20 кг може би (15-20 повторения)
Лег - 45 кг (2-3 серии по 8-12)
Пуловер отново
Милитъри преса .. идея си нямам с колко :)
Гребане - 50 кг (и тук 2-3 по 8-12)
Мъртва тяга с прави крака -  тук по програма мисля че имам само 1 серия,но мисля да направя няколко :)

5-то ядене - Нещо сладко след фитнес ,мисля че имам и няколко останали аминота.Удома - Яйца и салата
6-то хранене Свинско месо и салата
евентуално 7-мо - извара и/или кисело мляко

Т’ва даскало обърква работата с яденето...докато свикна с смяната и почна да си нося от дома храна - така ще бъде :) По-късно може да пиша (редактирам) ако има нещо ! ^^

20.09.11
13:52

Днес тренировка няма :] Вчера тренировката не мина точно по план..не можах да направя 20 повторения на клека..ядосах се на себе си и направих още една с (малко) по-тежко :D Милитъри пресата направих няколко серии с по 5-6 повторения вместо 8-12 както е по програмата.Също така направих няколко серии мъртва тяга с прави крака (вместо 1х15)! Имах чувството че ми трябва малко да се разтегнат и стана така че правилно съм чул тялото си ^^

Храненето :
1. Крем (мляко и белтъци + лимон )
2. Овесени ядки с кафе (на даскало)
3. 3 яйца +100 гр свинско и малко сирене

предстоят още 3-4 ядения които си нямам на идея какви ще бъдат.. може би ще си сваря картофи,има още месо ии някоя салата ще се вкара !

22.09.11
19:08

Вчера проспах деня..и част от вечерта ! :D Закусвах овесени ядки и сандвич , обяд картофи и месо...после към 15 часа откъртих и станах чак 23:30 - 0 .
Днес :
Закуска - Овесени ядки,банан,кафе ; Обяд - Картофи и бекон ;

Тренировка - Големите 3 + Клек х 20
След тренировка - купичка лещя с филия типов хляб , 2 сандвича с извара и бекон...

Предстои - Картофи и наденица
Преди сън - Извара и евентуално кисело мляко

26.09.11
14:59

Последните няколко дена не съм писал и не помня подробности. Та накратко:
Сряда изпуснах тренировка - тренирах четвъртък ,после събота . В тези тренировъчни дни храната беше .. задоволителна . Вчера имах доста работа и просто нямаше как да се храня като хората.. на 2-3 големи хранения и даже не помня какво ядох :D

Днес : Сутрин няк’ви шоколадови десертчета с няк’ви мизерни хранителни стойности ;д изядох 3 за да мога поне достатъчно въглехидрати да си набавя .. Сладкото никога не ми е било проблем,а сутрин ми идва перфектно за начало на деня :) ; 2-ра закуска Сандвич с телешки салам (шунка или филе..не помня) 2-3 праскови и ябълка
Обяд : 3 домашни сандвича с свинско филе,сирене и кашкавал - по мои изчисления ми идват достатъчно макронутриенти от това хранене ^^ ; Пре уъркаут ядене - Направих си някакъв бъркоч от овесени ядки,филе,кьопоолу,малко горчица и домат ! - по нищо не се доближава до красотата на ястията на IronFreak , но би трябвало да е вкусно... ако оживея ще споделя !! хD

Афтър уъркаут мисля да си взема протеин (hyper whey) + овесени ядки и май имам малко декстроза останала :) и да отида на тренировка по фийлд хокей :D

27.09.11
18:10

Вчера направих грешката да пропусна тягата с прави крака в края на тренировката.Резултат - от бягането имам шибана мускулна треска на гъза ;д

Днес - Нетренировъчен ден

1-во хранене -овесени ядки с кафе,канела и захар + голяма ябълка
2-ро наденица + 1-2 печени филий ии малко кафе
3-то (нещо като) Плодова салата - овесени ядки + кисело мляко + ябълка + праскова + захар и канела

4-то се очаква да е гювеч... 5- едва ли ще има :/

Записа ли мерките преди програмата за да видим как ще е след програмата :)

27.09.11
19:19

Мамка му...седмици се чудя к’во забравям :D Знам ги грубо де . Не очаквам кой знае какъв ефект..замина си възможността да пия достатъчно мляко , яденето и то куца -.-  Но мисля че ще ми се отрази добре като подготовка за 5х5 или 10х10 (все още се чудя коя да направя първо)

53 кг в началото , ръка - 30 , гръдна - 90 , бедро - 47-48 , прасец 33-34 . не гарантирам за точност ,но поне може да се добие някаква представа за ситуацията :)

П.П - Ах...на 63 кг като бях , беше по-добре работата. Сега плачебно чак ;( Глей как ме садна .. Таман де , мотивация утре да преодолея шибаните 70 кг на клека х 20 :D

п.п 2 - сега видях че неволно съм “откраднал” част от името на дневника ми . От “Тефтерчето на Стоянчо” ! А мислех че ми е оригинално наименованието...

тъй ами да си изкажа и аз скромното мнение и тука...

1) от клек в 20повторения би трябвало да имаш поне 3-4кг ръст в теглото. Като гледам в темата за ‘’Клек в 20повторения’’ доста от изпробващите я имат и по по-голям скок в теглото но... всеки индивидуално
2) щом неможе да се храниш по план... храни се на принципа ‘’колкото повече толкова повече’’ ти си слабичък и всяка калория е добре дошла според мен... вече ако нямаш възможност да се храниш и като количество много... спокойно ще дойдат по-добри времена
3) чудиш се между 5х5 и 10х10…
- идва зима трябват килограми ( мускулна маса по възможност ) сигурно и ти имаш такава цел нали ? Връзката между сила и мускулна маса мисля, че вече ти е позната. Точка за 5х5
- 10х10 е за хора с опит, много добро хранене. Има голям тренировъчен обем и интезивноста е слаба към умерена. Не е подходяща за качване на мускулна маса... Точка за 5х5

По всички закони на билдинга ( освен този на Мърфи ) трябва да се насочиш към 5х5.

27.09.11
21:11

Точно на принципа на Мечо Пух съм ! 5х5 изкарах един път и съм МНОГО доволен ^^ Дадох и няколко седмици шанс на 10х10..но не ми се стори че действа. Отдадох го на това че не изпълнявам протокола , а модифицирах това-онова . :) За мен вече са по-добри времена - лятото един вид принудително ги смъкнах тези 10 килограма . Тъпо оправдание но...

Набавих си достатъчно източници на въглени (картофи главно..останалото ориз и овесени ядки,рядко боб) . Месо също ще добавя скоро време.Риба не обичам. Мазнини..от зехтин и ядки - мисля че орехи ще свършат работа. Ще поръчваме с приятели някоя и друга добавка (Black Jack,Xtend,Creatine имам останал hyper whey протеин) , като оправя храненето би трябвало да дойдат като добро допълнение ^^

П.П. - мисля да направя няколко седмици някакъв сплит след Клек х 20 . После 5х5 и за завършване на тренирането за сила - 5/3/1 на Уендлър . Много ми допада протокола на тренировка . Много обичам ниските повторения с тежко - иска ми се да докарам трибоя до 400 (едва ли тази година,но след време задължително ! ) ^^

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 27.09.11 21:22.

хм...на тези килограми добавки ?! ти си знаеш в крайна сметка... 10х10 не ти е дала ефект защото е за хора с големи мускули... ( и не си мисли, че имам в предвид, че ти си зле за нея а аз съм подходящ за 10х10… и аз спадам към групата с хора за които не е препоръчтелна 10х10. ) Може би ако имаше повече опит щеше да направиш правилните модификации.. но не смятай тренирането по 10х10 като грешка - това си е тренировъчен опит. :) Щом ти е харесала 5х5 какво му мислиш...... по-добре мисли между 5х5 и 5/3/1…. определено добра програма с малко странни принципи но е добра :)

27.09.11
21:28

Лекичко се разминахме с коментарите..нищо . Лично аз не виждам проблем с добавките на тези килограми . Опит имам около 2 години в фитнеса - преди това още толкова у дома с дъмбели и собствено тегло. Не мисля че е чак толкова малко - 10х10 го направих за да “стресирам” мускулите които са свикнали на ниските повторения. Ии донякъде се получи ,  за месец 3-4 кг , но май стресира не само мускулите а целия ми организъм (лепнах вирус,после контузия) ...поне така мисля :)

29.09.11
15:10

Днеска се остригах :Х няма я гривата вече ;(
Вчера в час по ФВС нещо ме заболя коляното..разтегнах ли к’во напрайх и аз не знам :/ Отидох все пак на фитнес - не рискувах с клек,но направих лег преса (110 х 10 ; 140 х 8 ; 160 х 10 + дроп серия ) направих и лежанката но после като застанах в позиция за гребане почна да боли и го заебах... Явно при някакви специфични позиции и натоварвания боли :)

Днес мисля да отида да направя изпуснатото от вчера.Храна не ми се описва ... не за друго ами имам някакво главоболие и не мога да мисля въобще -.-

10

29.09.11
16:02

казано от Rasengan94 на 27.09.11, 19:19:

Мамка му...седмици се чудя к’во забравям :D Знам ги грубо де . Не очаквам кой знае какъв ефект..замина си възможността да пия достатъчно мляко , яденето и то куца -.-  Но мисля че ще ми се отрази добре като подготовка за 5х5 или 10х10 (все още се чудя коя да направя първо)

53 кг в началото , ръка - 30 , гръдна - 90 , бедро - 47-48 , прасец 33-34 . не гарантирам за точност ,но поне може да се добие някаква представа за ситуацията :)

П.П - Ах...на 63 кг като бях , беше по-добре работата. Сега плачебно чак ;( Глей как ме садна .. Таман де , мотивация утре да преодолея шибаните 70 кг на клека х 20 :D

п.п 2 - сега видях че неволно съм “откраднал” част от името на дневника ми . От “Тефтерчето на Стоянчо” ! А мислех че ми е оригинално наименованието...

хахахаха, пусти женски крака :D и моите бяха толкова като бях 51 кг преди да започна да тренирам, ся са 59 и 61 :D като се замисля колко е смешно мъж с крака на момиче :)) имаш много стабилни резултати бтв.

Мнението беше редактирано от 100il на 29.09.11 16:02.

казано от Dique на 29.09.11, 16:02:

имаш много стабилни резултати бтв.

И ти не си форумния цепеняк ;)

10

29.09.11
16:18

казано от kristiancho на 29.09.11, 16:16:

казано от Dique на 29.09.11, 16:02:

имаш много стабилни резултати бтв.

И ти не си форумния цепеняк ;)

???? казвам му, че има добри резултати. много си се объркал :D

29.09.11
20:50

Амии както споменах вече в по-горни постове - бях 63 кг и работата не беше толкова зле . Бедрото беше 55-56 чисто ^^ Инъче , да ,  и аз се дразня на себе си заради малките крака ..и (почти) всичко останало :D Не ме бърка де - ползвам го като мотивация ! За резултатите..аз съм си доволен - даже надминах целите си с тва 5х5 !

btw , благодаря и на 2-та че пишете ! Кристиянчо ми помогна с размишляването за бъдещето трениране , Dique ме дразни тука с което ме подтиква да SHUT UP AND SQUAT ! :D И въобще друго си е да ти коментират дневника..инъче имам чувстото че си говоря сам...

Аз прочетох ‘’слаби резултати’’ както и да е де сори за излишния спам :) Незнам защо не пишат в дневника ти останалите... изглеждаш младо, амбицирано момче което не е като кон с капаци ами обръща внимание на нещата извън залата :)

29.09.11
21:46

Хех , благодаря ! Всъщност не ми е толкова важно да пише някой . По-добре е активните и разбиращи съфорумници да пишат в своя дневник.Много полезни и интересни неща се научават ако се следят дневниците на .. ще ги нарека “авторитетите” в форума ! :) Дори да няма нищо ново а само да следиш прогреса на някой - пак върши работа , лично мен ме мотивира !

10

01.10.11
00:48

Как те дразня ? :Д казвам, че знам кво е да си с малки крака, а не че ти коментирам моментните крака (не знаех колко са). казах ти машала за резултатите оО хора, не треа само щанги, треа и маааааааалко четене :D

01.10.11
11:47

Не бе , базикнах те леко :D По-скоро ме караш сам да се дразня на себе си , ама аз така обичам - кара ме да давам повече от себе си ^^

Да попълним за вчера :

1-во хранене : вафла,ябълка,сандвич и кафе
2-ро : айрян и банан
3-то : наденица , картофи , домат и чушка

Тренировка - Големите 3 + клек х 20
Кляках на смит машината , скуат рак-а беше зает - 90 кг х 20
Лежанката я правих за горни гърди пак поради заетоста на всичко останало.Не бърка де - добре ми дойде малко промяна ! (50-55 кг)
Гребане - направих 4-5 серий като сменях захвата при всяка , 40-55 кг - различно при различните хватове :)
Милитъри - дигах с лекичко за 10-12 повторения нещо от сорта на 30-35 кг беше
Тяга с прави крака - отново с лекичко (май даже използвах килограмите от милитъри-то)

4-то : Кифла с шоколад :D ии няколко ябълки наложи се да пътувам и просто нямаше друга възможност
5-то : 2-3 сандвича с шунка,сирене и кашкавал .. малко след това едно кисело мляко и легнах да спя :)

Днес :
1-во ядене - овесени ядки с захар и канела (тук се олях,сипвах от пакета направо и ми трепна раката .. :Х) , малко парче руло Густо , кафе
2-ро - Бъркани яйца с шунка,картофи и домат + 2 филии бял хляб
3-то - 2 сандвича с шунка , сирене и кашкавал
4-то - пълнени чушки , картофи и домат
5-то (предстои) - кисело мляко и сирене .. вместо извара ;д

Пратиха ме да пусна тото и не се здържах да вляза в залата :D направих леко ръце .. въпреки че не си давах зор стана доста добра тренировка и накрая при чуково имах чувстото че ще ми се пръсне вена на дясната ръка о.О

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 01.10.11 20:48.

01.10.11
20:54

Наближава състезание по Хокей на трева -  на 15 октомври ! Мисля че ще е в Албена. Дано не го отложат пак..тая година 3-4-5 пъти ни отлагат състезания , накрая едно не го отмениха и победихме служебно :D С което уж се класираме за финал . Ако разчитам на отборното трениране..няма да стане . Ще си направя стълбичка удома , ще вкарам малко кардио и доста разтягане ! Доста пъргавина съм загубил - за 2 седмици трябва да се върне :D

02.10.11
20:06

Снощи сънувах че взимам от розавите хапченца и предозирам :D ии до тук с хубавото... Кучето ми Роско почина ;( ... на около 10 години , май се е отрвил..бая се мъчи ;(((((

03.10.11
13:40

Shitty day…
Сутрин се успах заради шибаната тухла която издава багажа и не ще да звъни -.- Нямах време да си правя за ядене.Вече официално почваме тренировки по хокей...нам за к’во ми е т’ва кардио :D

Ядене :
1. 7:00 няколко домашни понички (бухтички с пудра захар и канела ;д) + кафе
2. 9:40 Сандвич с телешка шунка (или филе..) + малко зеле
3. 12:40-13:00 - 2 пълнени чушки,100 гр  свинско филе и 2 малки домата + кафе  - стори ми се по-тежичко ядене и си направих кафе за храносмилането ;д

Към 3 отивам на фитнес , а от 5 съм на тренировка :)

Яденето след това не ми вдъхва доверие :/ но ще допълня довечера/утре !

10

03.10.11
14:55

казано от Rasengan94 на 02.10.11, 20:06:

Снощи сънувах че взимам от розавите хапченца и предозирам :D ии до тук с хубавото... Кучето ми Роско почина ;( ... на около 10 години , май се е отрвил..бая се мъчи ;(((((

и аз съм сънувал, че предозирам с метан и после се събуждам :Д сори за кучето ти, на мен преди 3 години ми изчезна котето, дет го имах от 6-7… в България само лоши хора, ако гледаш животно - само у дома или на каишка в двора :).

03.10.11
19:53

Така май е най-добре да се гледа домашен любимец...

След тренировка в фитнеса - Макарони,малка пастичка,2 вафли боровец
След тренировка по хокей - 2 вафли боровец,макарони,1 компот от праскови

Яденето яко съкс , но просто мислех как да си набавя каквито и да е калории :Х Е*а ми се майката с тоя хокей...Викат 1 месец след тоя турнир още 1 щяло да има - еми да заповядат на половия ми орган :D Промяна - Турнира ще е в София , НСА ! Някой ако има възможност да заповяда да гледа ^^ ! Последния път когато играх там си тръгнах целия ужулен от падане по игрището със ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА което се състои от 90% ПЯСЪК :D

04.10.11
11:43

Б*хти , снощи пък сънувах че си хванах една яка пичка за гадже ;D . Мама им сънища - хем са яки,хем се сдухвам че е било само сън ;д .. И неска като я гледам въпросната пичка на даскало съм като хипнотизиран и гледам само там... Поне си припомних че ” DREAM and AIM ain’t the SAME ” :] ... гледай - взех да се садвам като 110 :D

Все тая,майната им на женските - дай ми щанги на мен ^^

Ядене :
7:30-8:00 -  сандвич с телешко + кафе
11:00 - Овесени ядки и малка паста ;д
14:30 - 100 гр свинско филе,100 гр кашкавал , 4 филии бял хляб + малко сирене

5:30 имам тренировка по хокей - може да хапна нещо сладко преди и след :)
Има рибена супа ама като не съм много по рибата... :/ довечера ще допълня ^^

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 04.10.11 15:48.

10

04.10.11
11:47

Братле, са яко щанги, па после пичките сами си идват. Пичките ся наша възраст ходят с педали, ма после като станат по 25-6 си търсат “НАЦЕПЕНИ БАТКИ”, така че споко. Учи си, влези си в добър университет, блъскай си яко щанги и си готов :Д

04.10.11
22:57

Тренировка нямаше,отложи се - тренирах си удома на самоделната стълбичка (speed ladder) .
Преди тренировка - 200 гр кисело мляко и малко овесени ядки ; След тренировка - 200 гр кисело мляко ии пастичка ;д
Вечеря - Ориз и наденички... тия въглехидрати вечер не ме кефят ама к’во да се прай :)

Не знам..тези момичета които ме заобикалят ме карат да мисля “то жена ли е , значи е гламаво” ;д . Аз с мойте 50 кила и някви кьорави плочки , като направих грешката да си съблека тениската след физическо , целия потен - такива погледи получих .. имах чувството че ме изнасилват с очи..то си беше така де, но имах чувството че няма да е само с очи ;х :D Явно не са срещали поговорката ( която беше подпис на някой в форума ) “Плочките на слаб мъж са катo циците на дебела жена - не се броят” :D

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 04.10.11 23:02.

05.10.11
20:30

Днес храненето плачебно :/

7:00 - мизерна порция овесени ядки + кафе
10:30 - подкрепих се с 2 ябълки -.-
13:30 - 2 наденички и ориз

Тренировка - Fail at 70 kg :/ отново -.- останалото добре вървеше ,  но вече 2-ра тренировка притиснат от времето не правя пуловер

16:30 филия с мармалад,пастичка

Тренировка по хокей - от 17:30 до..19 и нещо - след тренировка отново пастичка

около 20:00 - Чушчена манджа (чушки,сирене,яйца,доматен сок) , мисля да изям едно кисело мляко и да се трупясвам да спя
Бахти..удома още малко ще ме пратят да паса на поляната :D

Направих як фейл - Нямам пари за фитнеса :D ще прекъсна за около седмица (тъкмо да мине турнира по хокей) . Петък последна тренировка големите 3 + Клек х 20 ... видимо не виждам резултат , но ще се притегля :) имам чувството че краката са ми по-плъни,както и останалото но то по-малко ^^

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1