15.09.11
11:02
Здравейте,
Предлагам да се направи отделен раздел само за начинаещи. Там да си задават въпросите и който иска да им отговаря. Така няма да се налага да изчитаме 5 страници с теми, от които 70% се преповтарят.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.11 11:35.
15.09.11
11:20
казано от Sarfaa на 15.09.11, 11:02:
Здравейте,
Предлагам да се направи отделен раздел само за начинаещи. Там да си задават въпросите и който иска да им отговаря. Така няма да се налага да изчитаме 5 страници с теми, от които 70% се преповтарят.
Твърдо съм за!
15.09.11
11:21
Аз мисля, че раздел “Често задавани въпроси” играе да не кажа същата, но подобна роля във форума.
15.09.11
11:35
Прав си Тихомире ама го сложете найййй-отгоре белким видят първо този раздел и влязат там...
15.09.11
11:35
Преди да се хвърляме да подкрепяме идеята, да задам два въпроса, от които да заключите, дали е реалистично начинанието.
1. Как да определим кой е “начинаещ”?
2. От какво смятате, че тази група ще е мотивирана да пише точно в този общ раздел, а не в останалите, тематично организирани?
Отделно от това споделям мнение, че дублиращите теми не се разрешават с правене на нови раздели. Модераторският контрол е все по-строг и отсява значителен брой от новите постове (за справка вижте архива).
Това, с което може да бъдете много полезни на останалите съфорумци, е:
1. Ако прочетената тема е полезна и информативна за вас, препоръчайте я.
2. Ако дадено мнение в тема е полезно и информативно за вас, подкрепете го.
3. Ако смятате, че дадена тема или мнение не отговарят на условията на форума, докладвайте го.
И трите препоръки костват едно или две кликвания, резултатът от които ще е значително по-добър за форума и обществото тук, отколкото други опити за отсяване на съдържанието.
Заключвам тази тема на база посочените по-горе аргументи.