Насоки за трениране - Фитнес + Лостове ?

15.09.11
21:56

Здравейте,на 18съм,177см,65кг. Тренирам от 4-5 месеца активно фитнес. Качих 7-8 кг.
Въпроса ми е ,понеже качих маса,но за ръста ми изглеждам доста хилав (31ръка) .
Мога ли да комбинирам фитнес с лостове и какъв ще е ефекта ?
Във фитнеса тренирам с макс кг за маса,а на лостовете ще правя със собствено тегло.
Според вас как ще ми се отрази това? Мисълта ми е мога ли да качвам маса(от фитнеса) ,но и да се орелефявам.

Благодаря ви.

Темата беше редактирана от instructor на 15.09.11 21:57.

15.09.11
22:06

Ами според мене, трябва да си набаялгаш на фитнеса, за да качиш още ММ! Предполагам, щом си толкова слаб, няма какво да орелефяваш, първо качи масата, пък после релефа :)

АЧ

15.09.11
22:32

А защо не и да комбинираш :) 2 дена фитнес, 2 дена лостове :) Или др начин който ти да си избереш.

Няма лошо тренирай си комбинирай ги,аз значи от 5 месеца вече съм 2 дена зала1 ден лостове и когато ми се помпи имам енергия ходя и вечерта на лостове :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1