Болки в рамото

16.09.11
06:41

Здравейте , тренирам кикбокс , вчера след тренировка усетих лека болка в рамото. Казах си ,че не съм загрял много много добре и съм разтегнал леко и ,че до утре ще мине. Тази нощ само се въртях , не съм спал много (до някъде може да се каже , че е от болките в рамото, които не минават , стават по силни). След има няма седмица имам състезание и за мен е много важно всичко да е наред до тогава. Моля бихте ли ми препоръчали какво да правя - да го мажа ли с нещо , да го раздвижвам ли допълнително , да не го ли движа , за да може да се възтанови за 4-5 дена най много. Мисля , че става въпрос за следното място : http://picbg.net/img.php?file=c2e021d1aa476654.jpg . Благодаря предварително !

Поздрави !

16.09.11
15:38

здрасти братле,аз немога точно да ти отговоря какво да правиш ,защото не сьм специалист в тази област,но понеже имах сьщия проблем ще ти кажа аз какво направих.Болеше ме много рамото и не можех да се натоварвам пьлноценно.Като го движех усещах леко щракане отвьтре.Тук в Тьрново имаме един доктор,който намества разни изместени места.Виждал сьм как хора ,които не могат да ходят излизат от кабинета му като нови.Та отидох при него и той за 2 минути ми намести рамото и сега сьм ОК.

16.09.11
18:02

Мерси за отговора , но не мисля ,че имам нужда от наместване на рамото, мисля че е разтегнато сухожилие / мускул. Купих си някакви мазила дано помогнат.

Поздрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1