16.09.11
21:24
Какъв продукт за стави и сухожилия бихте ми предложили? (моля,само потребителите които са ползвали даден продукт да изкажат мнение) Мерси!
16.09.11
21:43
Ползвай търсачката.
16.09.11
21:47
Мненията за този клас добавки са МНОГО относителни. Те имат профилактичен и превантивен ефект, не са лекарства. По тази причина трудно би могъл да имаш ДОСТОВЕРНИ мнения за ефективността на този или онзи продукт.
И за да отговоря така, както си попитал - погледни Animal Flex и продуктите на NOW от този клас.
Много добър продукт Now Glucosamine/Chondroitin/! 2 пъти съм го ползвал миналата година. Мисля и тази да си направя един курс. Само след няколко приема спряха да ме болят коленете и лактите, а при мен болките бяха станали хронични. Не чак толкова силни за да не тренирам, но все пак достатъчни за да не мога да вдигам тежко и да не ми вървят тренировките. Ефекта на продукта продължава и след спирането му. Пил съм и Animal flex от който не съм чак толкова доволен.
казано от head_hunter на 16.09.11, 21:43:
Ползвай търсачката.
Хаха, Head, кефиш ме. Правилно им отговаряш. Лаконичен и ясен! :)
Към всички потребители, научете се да ползвате търсачката преди да задавате въпроси!
90% от въпросите, които се задават от нови (а може би и не само) потребители вече са задавани милиони пъти. Просто потърсете във форума и ще намерите отговора, който търсите.
Форумът е за по-индивидуални въпроси. Ако търсите нещо като програма за упражнения, хранителен режим или информация за хранителни добавки потърсете в сайта - всичко е описано подробно и ясно.
Не е необходимо да създавате нова тема за неща, за които вече е писано...
Мнението беше редактирано от Jewelz на 16.09.11 23:41.
17.09.11
14:32
Не Ви разбирам,защо като нямате желание/не искате/не Ви се занимава/ да дадете мнението си коментирате дадена тема.....Мерси на всички потребители,които дадоха отговор относно темата.
казано от Стоянчо на 17.09.11, 00:22:
Animal Flex/глюкозамин-хондроитин-МСМ на NOW. От какво се оплакваш?
Леки болки в лактите и коленете при дадено упражнение.
17.09.11
14:42
казано от environment на 17.09.11, 14:32:
Леки болки в лактите и коленете при дадено упражнение.
Опитах се да ти намекна защо са такива отговорите, но виждам, че не си ме разбрал. Най-доброто, което можеш да направиш в случая е да се консултираш с подходящ лекар. Едва след негова препоръка може да инвестираш в подобен продукт. Някаква болка някъде там може да значи много неща и да бъде причинена от много фактори. Приемането на такъв продукт може и да не отстрани проблема. Аз кръстосан разпит нямам намерение да ти провеждам. Миналата зима изпих една опаковка Animal Flex, сега пия Glucosamine & Chondroitin with MSM на Now. Казах ти това, което мисля.
17.09.11
22:02
Аз пия омега 3 и съм доволен :)