добра ли е програмата ми???

IV

06.04.05
14:35

Здравейте най накрая успях да се регистрирам.Искам да ви питам за хранителната ми програма дали е добра.Знам че е супер но искам и вашето мнение.188 см. съм висок 78 кг. търся тяло по скоро на фитнесс или на манекен отколкото на културист.Белтъчините са 3гр. на кг. Въглехидратите са двойно.В дни когато тренирам сутрин пия доза 100% на оптимиум знам че тои е най добрия.преди трноровка пия 100% само че със кисело мляко и не изолат а концентрат на скайтек.След тренировка пия 100%оптимиум изолат със 70 гр. декстроза и преди сън  доза казеин на праймъри нутришън.А  когато не тренирам пия 100%на оптимиум сутрин и казаина ве4ер .може ли да пиа 100%на оптимиум или въобще вси4ки протеини със кисело млиако.

Темата е модерирана от T-BiRD.

07.04.05
03:02

Естествено,че можеш,все пак и в киселото мляко има белтъчини и то в прилична доза.Абе спокойно си взимай протеините и не се притеснявай.

IV

07.04.05
15:35

а за програмата какво ще кажете добра ли е според вас

ВН

08.04.05
04:02

Това, какво е? Открийте неизвестното ли? Дали сте тегло, ръст 2-3 обши приказки + белтък и въглехидрати. По тия данни отговора ми е: Незнам!

08.04.05
09:46

То и аз незнам  :D , но с това хранене ще станеш по-скоро културист, отколкото манекен. Особено ако си предразположен към омазняване.

08.04.05
11:26

Манекен ? Нямам никакви съвети но ще използвам логиката си :-). Яж значително по малко мазни храни(под 15-10%), прави по общички упражнения(за релеф) и ако нямаш мазнини хапвай и след час-час и половина след като си смлял добре храната си прави упражненията или там каквото си решил. Общи в смисъл: повдигане на щанга от лег(за целия гръден мускул), бедрено сгъване и разгъване, бицепсово сгъване с щанга, придърпване на вертикален и хоризонтален скрипец горе-долу това. Прави обща тренировка за всички мускули всеки път, мисля че така трябва да правят манекените, и виж хубаво как се правят сериите и повторенията за релеф(разгледай сайта): http://bb-team.org

Edit:

Малеее забравих :twisted:  :twisted:  :twisted:
Прави всяка тренировка коремни преси, повдигане крака от лег и ако искаш повдигане на дъмбел(или някаква тежест) за косите коремни мускули(отстрани на корема дет са  :P )

IV

08.04.05
22:20

така  и не можах да намеря кирилизатора..момчета не ви искам мнението за  тренировката а да си кажете мнението за продуктите за суплементите по точно.ас сам върл ектоморф тренирам от  четери години но със прекъсвания или общо да съм тренирал най мноо година и половина.ас започнах 188см.при тегло 60 кг. крака 45см рака 25см. и гърди 93см. а сега сам 188см. при 75 кг рака 34см  гръб 111см. крака 58см.  имам всички книги които са излизали във бг.  а и не само тука и за последните 4 години имам всички списания които са възможно да имам .та да кажа искам само мнение за суплеменнтите според мен са  добре но искам и друг да чуя.а и ако искате да знаете тренирам така  ден едно гърди рамо ден 2 гръб ден 3 почивка ден 4 крака и ден пет  ръце после два дни почивка.аре чао маниаци

T-BiRD
Преведена.
Пиши на кирилица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1