Прекъсване на креатин ?

19.09.11
19:04

Понеже взимах креатин(Green MAG)и поради дадени причини го спрях преди 2 месеца.Та сега ми е останало около 1/5 от него.Чудя се дали да го започвам ? Да не е като антибиотиците(почне ли се..трябва до край да се взима иначе другия път може и да не ти действа) ?Понеже мисля след 3 4 месеца пак да си взимам.Та да го взимам или в кофата ?

19.09.11
19:07

Интересен подход имаш с антибиотиците !

Нищо не ти пречи да си го доизпиеш.

19.09.11
22:55

казано от fulsome на 19.09.11, 19:04:

Чудя се дали да го започвам ? Да не е като антибиотиците(почне ли се..трябва до край да се взима иначе другия път може и да не ти действа)

Принципът на действие е различен. По-скоро прилича на витамините.

19.09.11
23:30

казано от fulsome на 19.09.11, 19:04:

Понеже взимах креатин(Green MAG)и поради дадени причини го спрях преди 2 месеца.Та сега ми е останало около 1/5 от него.Чудя се дали да го започвам ? Да не е като антибиотиците(почне ли се..трябва до край да се взима иначе другия път може и да не ти действа) ?Понеже мисля след 3 4 месеца пак да си взимам.Та да го взимам или в кофата ?

Никога няма да ми омръзне да се забавлявам с повечето от мненията във форума :D

П.С. Аз гласувам да ходи в кофата и без това не знаеш какво и как да го пиеш.

Мнението беше редактирано от summer_jam на 19.09.11 23:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1