Разлики в височината сутрин и вечер?

UN

19.09.11
22:41

Здравейте, тази сутрин се мерих колко съм висок и излезна 184см, на обед също 181см и вечер 181см??? Защо става така? Как така губя 3 сантиметра от височината си за няколко часа, и последно, според тези измервания колко съм висок?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.09.11 22:43.

19.09.11
22:44

Чувал съм , че сутринта си по-висок , а през деня като седиш прав и се набиваш с няколко сантиметра..
Но не ме слушай , нямам идея , така знам :D

В статията за растежа на височина има дадено обяснение.

19.09.11
22:47

В Митбъстърс или Брейниак правиха експеримент така веднъж- едни типове след сън допълнително ги ръзпъваха и подобни приоми та докараха до 5-6см разлика :)

UN

19.09.11
22:55

Значи, в тази статия един от коментарите пишеше че когато лежиш, гръбнака ти се удължава. Е, мисля че направих откритие, но не съм сигурен, ако лежим по цял ден ще ставаме по-високи?? Ако гръбнака наистина се отпуска и удължава когато лежим, е съвсем логично ако лежим по цял ден(и ядем и си правим тренировката рабира се) ще растем на височина стабилно? Естествено това не е приложимо за работещи хора(повечето от тях), така че те да му мислят

20.09.11
02:31

Може също като отидеш в залата да правиш само лежанка,така се изключва възможността да загубиш някой сантиметър.:D

Ако си схванал идеята,ти не растеш а просто се уселичава разстоянието между прешлените.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 21.09.11 02:06.

Те и бебетета растат докато спят. По тази логика и с твойте открития ще излезе, че мъж на 30 години ако спи постоянно ще расте а? Разковничето се състой в “g”-то чиято мерна скорост е 9.8 м/с2.
Ако откриеш и защо филията пада с намазаното-цена няма да имаш.

20.09.11
22:20

казано от Biad__ на 20.09.11, 02:31:

Може също като отидеш в залата да правиш само лежанка,така се изключва възможността да загубиш някой сантиметър.:D

Ако си схванал идеята,ти не растеж а просто се уселичава разстоянието между прешлените.

А ! Това исках да кажа , ама съм доста тъп. Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1