Търся персонален треньор

20.09.11
12:53

Здравейте,
начинаещ съм и си търся персонален треньор от Пловдив, всякакви мнения и препоръки са добре дошли.

Също така бих желал да ми дадете съвет относно увисването на кожата при отслабване, как мога да го избегна с гелове или...
Висок съм 173см. и тежа 110кг. Колко кг. трябва да стана?
Интересувам за приблизителното време, което е необходимо за да направя едно красиво тяло и да отслабна (по скоро се целя да е повече релефно от колкото да имам много маса, да не съм грамаден).
Какъв трябва да е интензитета на тренировките, през ден или всеки ден?
И да попитам какво Ви е отношението за комбинирането на фитнеса със спортове като плуване, колоездене и тенис на корт.
Пример през ден на фитнес а през другите, изброените спортове. Колко време преди и след тренировка е добре да не се яде?
Възможно ли е да се състави хранителен режим, който не включва месо и животински продукти понеже съм вегетарианец?

Благодаря!

20.09.11
14:23

казано от affafa fafafafa на 20.09.11, 12:53:

Здравейте,
начинаещ съм и си търся персонален треньор от Пловдив

Намери го ;)
Сега е въпрос на договорка и възможност от твоя страна.

Също така бих желал да ми дадете съвет относно увисването на кожата при отслабване, как мога да го избегна с гелове или...

С отслабване в умерени темпове + трениране.

Висок съм 173см. и тежа 110кг. Колко кг. трябва да стана?

Много относително.Може да си 90 кг и да си добре, може да си и 70 и пак да си добре.Това е индивидуално.
Важното е да нямаш здравословни проблеми !

Интересувам за приблизителното време, което е необходимо за да направя едно красиво тяло и да отслабна (по скоро се целя да е повече релефно от колкото да имам много маса, да не съм грамаден).

И това е индивидуално, но да кажем, че за 6 месеца трябва да имаш видими резултати.

Какъв трябва да е интензитета на тренировките, през ден или всеки ден?

Зависи как тренираш.

И да попитам какво Ви е отношението за комбинирането на фитнеса със спортове като плуване, колоездене и тенис на корт.

Позитивно :)

Възможно ли е да се състави хранителен режим, който не включва месо и животински продукти понеже съм вегетарианец?

Възможно е, но не е препоръчително.Рестриктивните режими не са винаги удачни.
Ако си убеден вегетарианец, това е съвсем друг въпрос...

20.09.11
15:31

Пратих ти лично, да разменим координати за връзка.

Мнението беше редактирано от affafa fafafafa на 20.09.11 15:50.

20.09.11
15:38

Кой си питал...?
Ако си питал по фитнеси някакви...какво очакваш...
Ако търсиш някой да те научи да сгъваш за бицепс...и аз не се сещам...:)
Ако искаш да влезеш във форма...и да ти се поопънат жиличките се сещам дори за двама в Пловдив...

20.09.11
15:40

Целта не ми е да влезна в първия фитнес и там треньора да ми направи програма и да ме тренира и т.н. и  след година две да съм в същото положение без напредък, както повечето ми приятели. Точно за това търся някой изпитан професионалист, който да знае какво прави. Ами препоръчай ги.

Мнението беше редактирано от affafa fafafafa на 20.09.11 15:41.

20.09.11
15:42

казано от Мак Сим на 20.09.11, 14:23:

Здравейте,
начинаещ съм и си търся персонален треньор от Пловдив

Намери го ;)
Сега е въпрос на договорка и възможност от твоя страна.

Ударението на подчертаната дума е на втората сричка...

Мнението беше редактирано от Инис на 20.09.11 15:43.

Пич, един от най-добрите, които може да намериш в Пловдив, ти е писал. Но нещо не си зацепил. Виж по-нагоре ;)

20.09.11
15:47

Нормално , някой път интонацията и ударенията не се усещат при писане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1