Въпроси за креатина !

20.09.11
13:15

Здравейте ! Имам на разположение следните хранителни добавки: креатин монохидрат на O.N. и Super Mass Gain на Нутрим. Някой по опитен би ли могъл да ме посъветва как да ги използвам най - рационално ? Аз мисля да направя зареждащата доза на креатина първите 5 дни, след което в тренировъчните дни да ползвам 5гр. креатин преди и 5гр. след тренировка. В дните които не тренирам, ще пия Mass Gainer-a сутрин на гладно. Тази схема добра ли е ?
Също така изчетох целия “гуугъл” за креатина и срещнах доста противоречиви мнения, за това как се ползва ! Та интересно ми е може ли креатина да се разтваря в “nestea” ? Питам, защото в “nestea-to” има редица видове киселини и не знам дали е хубаво да се разтваря така креатинчето. Също така пише, че при ползването на креатина трябва да се пие много вода, ама колко е тая вода нямам и идея !
Благодаря предварително !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1