20.09.11
21:06
Здравейте !
Направо на въпроса без много приказки :)
Според Вас кой от тези два продукта - “Syntrax whey shake” и “Scivation whey” е по-добър за качване на тегло и ММ, разбира се.
Цената им е сходна, количеството калории и протеин също е близко.
Благодаря Ви предварително за мненията.
Темата беше редактирана от SVG на 20.09.11 21:11.
20.09.11
21:17
За качване на тегло и ММ за тези пари бих взел 5кг свинско,3 пакета херинга,4 тарелки пилешки гърди,10кг картофи,и за още 10лв овесени ядки и кафяв ориз .Долу горе цената се връзва.
20.09.11
21:21
Приемането на протеин категорично не е причина за увеличаването на мускулната маса. Грешиш, ако очакваш това от тези продукти. При равни други условия, избери продукта с по-добър вкус. Вероятно търсачката може да те ориентира в това отношение.
Принципно сайвейшънът е бленд от концентрат и изолат, а шейкът е чист концентрат. При това положение на хартия по-хобър е първият. И тук идва съмнението ми, че изолатът в сайвейшъна е незначително количество, предвид, че никъде не е упоменато в какво съотношение е. Така аз се ориентирам към продукта на синтракс - той е и с по-добри вкусови качества.
Целта ми за момента е да кача около 10 килограма(няма как да стане само чиста ММ) и въпроса е: коя от тези 2 добавки, които съм споменал, е по-добрия вариант.
Знам, че най-важното е храненето :)
Благодаря ви за бързите отговори.
Не исках да пиша като другите..новаци във форума, но все пак ще го спомена:
На 23 г съм, +- 80кг , 186см от 1,5 - 2 години ходя на фитнес(с малки прекъсвания) и отделно бягам.
Доволен съм от това, което съм направил за това време и то без никакви добавки, а и не знам колко ми е % на мазнините, но според мен са малко, НО както се казва - без химия няма физика. Целта ми е да покача теглото си с 10 кг, а вярвам, че със спорта ще се наместят където им е мястото.
Поправете ме ако греша някъде - все пак не разбирам много от добавки, а и до сега не съм обръщам голямо внимание на хранителен режим за качване на тегло ;)
Извинявам се ако Ви занимавам много, но оценявам мненията Ви !
Мнението беше редактирано от SVG на 20.09.11 21:41.
20.09.11
21:37
казано от SVG на 20.09.11, 21:28:
Целта ми за момента е да кача около 10 килограма(няма как да стане само чиста ММ) и въпроса е: коя от тези 2 добавки, които съм споменал, е по-добрия вариант.
Знам, че най-важното е храненето :)
Благодаря ви за бързите отговори.
Поредният на който трябва да му се сдъвче ....
20.09.11
21:37
Както споменаха и другите, избери този с по-добър вкус - в случая Whey Shake (от него съм пил 5 либри, от Сайвейшъна само мостри, но не ми допадна особено). Друга разлика освен във вкуса не мисля, че ще усетиш между тях.