Бихте ли ми дали тренировъчна тема + някой диета?

Темата е заключена.
ДБ

21.09.11
21:40

Здравейте ! На 13 години съм и искам да отслабна. Целта ми е да сваля поне 15 килограма, но без добра тренировъчна програма и диета според мен няма да стане. Бихте ли ми дали някаква диета и програма? Ако може и някой съвет да кажете ще е от полза :).

Точно тук някой трудно ще ти даде тренировъчна програма за отслабване камоли диета.Консултирай се с някой личен треньор и ако трябва ще платиш 50-60 лева и ще ти направи всичко както си му е реда.:)

Здравей,

Като за начало разгледай разделите с фитнес програми и хранителни режими - имаме публикувани примери. След това, като имаш конкретни въпроси по тях, пусни нова тема.

Архивирам тази.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1