Липозан и ВСАА - подходяща комбинация ли са за намаляване на телесните мазнини?

Здравейте на всички ! Искам да попитам дали  е удачен варианта за използването на Липозан и Аминокиселини с разклонена верига , за да се изгорят малко натрупани мазнини в областа на корема и талията. И да не съм голословен искам да кажа че съм висок 182 и тежа 88 кг. , на 36 години съм .Тренирам от Много време , но повечето  е за тонус и за долу-горе добре да изглеждам. Тренирам по 4 дена в седмицата , като мисля да правя по 8-10-12 повторения в серика за отделна група. Най-вече въпроса ми е свързан със това да ли мога да приемам тези 2 хранителни добавки или само Аминокиселините ВСАА. Неискам да свалям от теглото си  , а само да премахна мазнините и може малко още да кача маса , но без мазнини, което  е много трудно , че дори и невъзможно да се качи маса без мазнини .  Приемам всякакви критики и мнения :) . Благодаря. ето една снимка .

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.09.11 16:10.

HE

22.09.11
17:53

За начало не е лошо да пишеш фирмата производител, че все пак си отнема време да гадаем на коя фирма са продуктите.
Качването на кг. и чистенето на мазнини едновременно няма как да стане.
Липозан е на Българската фирма Нутрим - негативни отзиви, колкото щеш.
Мазнини се чистят с подходящ хранителен режим към, който се използват добавките /както се подразбира от името им, се добавят към нещо/. Огледай за хранителен режим - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi . За никъде не бързаш и първоначалните мазнини свали с хранителен режим и ВСАА, когато остане най-трудното ще включиш бърнър /не Български естествено/. Колега е направил много добра тема за съставяне на хранителен режим - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 и те съветвам да я прочетеш, когато тръгнеш да правиш нещо подобно.
За подобни въпроси - ползвай търсачката, защото всяка втора тема е за понижаване на мазнини и покачване на килограми.
Изобщо имаш за четене доста.

Мислих да ползвам продуктите на Нутрим , но ти ме разколеба . Значи ще търся друг производител към който да се ориентирам. Прочетох темите които ми препоръча , но направо ми стана една каша в главата . Поне едно  е ясно , че ще си взема само аминокиселините БСАА . Смятах калориен баланс 3000 . За калориен дефицит реших да е 2700. Като сметнах за 5 яденета на ден ми се падат както следва :
въглехидрати : 60.75 гр. на ядене
протеини : 47.25 гр. на ядене
мазнини: 12 гр. на ядене
До тук всичко е добре , но като реша да си направя едно примерно меню  за деня и се омотвам . Гледам таблицата на продуктите и съотношението им Въгл. Белт. Мазнини , но незнам там с грамове ли е или  в калории . Например често сутрин закусвам 1 кисело мляко 2,9 % масленост с 50 грама мюсли които от таблицата ги сметнах : протеини-8,05 / но сега незнам това какво е ГР. или .../
въгл. -37,35 /? /  мазнини- 6.35 / гр. или... / ето тук нещо  се омотвам . Ако на някой му се занимава с това да ми направи  едно примерно меню за ден , при показаните по-горе данни за брой хранения, Калориен дифицит и т.н. , ще съм много благодарен . Давайте мниния и препоръки .

HE

22.09.11
23:28

Таблицата, която гледаш е в грамове. Общо взето си е доста трудоемко изготвянето на хранителен режим и ме съмнява някой да ти го състави. Съветвам те да си го съставиш сам - ти най-добре се познаваш от към предпочитани храни, време за хранене и т.н.
Пробвай се сам да го съставиш и след това го пусни в раздел “Хранителни режими за отслабване” и вече ще се помага с мнения и препоръки. За фирми и продукти за намаляване на подкожните мазнини, може да разгледаш съответния раздел “Хранителни добавки за изгаряне на мазнини” и да се ориентираш към по-слаб продукт и, когато вече имаш идея за продукт - прочети раздела в ревютата.
Хубаво е, че не те мързи, за разлика от по-голямата част нови потребители и си схванал идеята - това радва.
Нарочно ти давам насоки къде да четеш и какво да правиш, а не ти синтезирам информация:
1. Не знам кое ще ти е полезно.
2. В желанието си да ти дам насоки или помогна - може да пропусна нещо важно.
3. Сам ще прецениш, кое, как и ще си направиш изводите, които касаят теб.
Ползвай и търсачката на форума - излизат доста полезни неща.

много ти благодаря за бързия отговор . наистина ми беше много от полза . като направя примерното си меню - ще го споделя в дадения раздел :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1