Няколко мотивиращи цитати и мисли:

23.09.11
15:05

1.Стремете се към прогрес, не към съвършенство..!!
2.Искаш да направя нещо... кажи ми, че не мога да го направя..!!
3.Пропускаш 100% от възможностите, които не предприемаш..!!
4.Ако не правиш грешки, значи не се опитваш истински..!!
5.Ще живееш по-дълго, когато разбереш, че всеки момент, в който си се чувствал тъжен е пропиляване на времето..!!
6.Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля..!!
7.Мотивацията почти винаги е по-важна от простия талант..!!
8.По-добре да не успя в нещо, което харесвам, от колкото да успея в нещо, което мразя..!!
9.Енергията и постоянството побеждават всичко..!!
10.Нищо велико не е постигнато без ентусиазъм..!!
11.Нито една проява на доброта, дори най-малката, не е загуба на време..!!
12.Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати..!!
13. Умението е това, на което си способен. Мотивацията определя това, което правиш. Отношението определя колко добре го правиш..!!
14.Мотивацията те кара да започнеш. Навикът е това, което те поддържа да продължаваш..!!
15.Пропуснал съм над 9,000 изстрела в кариерата си. Загубил съм почти 300 мача. 26 пъти ми се доверяваха да направя финалния и решаващ изстрел и съм пропускал. Провалял съм се много пъти в живота си. И точно заради това успях - Майкъл Джордан..!!
16.Страхът е този, който те спира... куражът е този, който да кара да вървиш напред..!!
17.Финалната линия е началото на едно ново състезание..!!
18.Разликата между цел и мечта е крайният срок..!!
19.Just do it™..!!
20.В правенето на другите хора щастливи, ние намираме и нашето щастие..!!
21.Тайната да излезеш начело е да започнеш..!!
22.Не този, който си ти, те държи в застой, а този който си мислиш, че не си..!!
23.Късметът е когато подготовката срещне възможността..!!
24.Никога не е късно да бъдеш този, който си можел да станеш..!!
25.Изчисти си разума от “не мога”..!!

Темата беше редактирана от metcheto на 23.09.11 15:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1