26.09.11
21:08
Здравейте!В тази тема искам да ви попитам за някои особености за НВД.Първо за бързия протеин.Мога ли да си го набавям от необработено сварено прясно млякo.И къде е мястото на другите млечни продукти в НВД.Тъй като въглехидратите не се смесват с мазнините може ли някой да ми състави примерно меню за зареждащия ден защото съм малко объркан там.
26.09.11
22:11
Аз лично си набавям протеин най-много от яйца и месо.Прясно мляко е като добавка на всичко останало. :)
млякото няма място в НВД. Може би само в зареждащия ден
Мнението беше редактирано от Абазаба на 26.09.11 22:36.
Ся такива изказвания за млякото...Много зависи колко въглехидрати си поел през деня...Иначе млечните продукти са си супер за НВД - сирене, кашкавал, извара, моцарела - всичките имат по 0-1 г. въглехидрати...Ементалът има 30г белтък, 30 мазнини и 0 въглехидрати...Киселото мляко - то е с намален лактозен състав заради закваската.
27.09.11
14:40
А мазнините в млечните продукти и главно в млякото пречат ли за свалянето при нвд?и ако някой може да ми състави примерно меню за зареждащия ден ще съм му благодарен.
28.09.11
00:04
Внимавай с кашкавала от млечните продъкти,просто е доста мазничък и аха аха неусетно си минал на калориен излишък,а и никога не знаеш колко палмово масло са му добавили :)
Колкото до зареждането...аз съм установилче един ден разпускане,с примерно 4к калории действа много добре,сега,сигур най добре би било чист сварен бял ориз,но храненето,в крайна сметка е едно основно удоволствие
Отиди в някоя сладкарница,шибни 1 тирамису или квото ти е яде,и си говор и щастлив
Има съм случай,апропо,след 2 плодови млека , 2 венски козунака+ баклава,на другия ден да съм 500 грама надолу
30.09.11
20:18
Това го разбрах но как да си разпределя въглехидратите в зареждащия ден.
казано от Dean Petrov на 28.09.11, 00:04:
Внимавай с кашкавала от млечните продъкти,просто е доста мазничък и аха аха неусетно си минал на калориен излишък,а и никога не знаеш колко палмово масло са му добавили :)
Колкото до зареждането...аз съм установилче един ден разпускане,с примерно 4к калории действа много добре,сега,сигур най добре би било чист сварен бял ориз,но храненето,в крайна сметка е едно основно удоволствие
Отиди в някоя сладкарница,шибни 1 тирамису или квото ти е яде,и си говор и щастлив
Има съм случай,апропо,след 2 плодови млека , 2 венски козунака+ баклава,на другия ден да съм 500 грама надолу
Ако си се изакал или пък не си пил водичка ;) 500 г надолу нагоре за един ден не се дължат на промяна в съотношението на тъканите;)
Кашкавалът е перфектен за НВД:) От време на време калориен излишък не е проблем, по неустановени причини при ВМ-НВД по-трудно се качва мазнинна маса, отколкото при системен въглехидратен излишък.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече