27.09.11
19:16
Здравейте колеги !
Уча в УХТ-Хранително вкусовия Пловдив искам да ми кажете тъй като не съм от града,къде има фитнеси около мен живея в общежитията им,4 блок съм.... на 2 минути съм от болевард “Васил Априлов”.... ???? :)
Благодаря предварително :)
27.09.11
21:25
Навремето имаше добра зала самото УХТ (ВИХВП). Сега няма ли?
Не смисъл все още я има ,но казаха ми ,че не ставала :) мен ме инересъва близко до мен казаха ми на Смирненски обаче с реиса и вика пак имаш 10 минъти от спирката до него не знам колко е вярно.... ???
Смисъл хващам реиса от бул.”Васил Априлов” и не знам на къде съм отивал и слизам от спирката и 10 мин
До Санкт Петербург има зала http://www.fit-td.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=5&sobi2Id=28&Itemid=0&lang=bg .
Какво означава хубави фитнес зали ? - ако е по красива ще станеш по силен ? - просто виж коя е най-близката и почвай. Успех :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 27.09.11 22:21.
За най-красивата незнам, но най-удобната и функционална за мен е тази на Лаута! Огромен плюс е паркинга където си спираш като пич по всяко време, а има и къде да се бяга до нея ако на някой предпочита пред пътечката.
28.09.11
11:47
До Санкт Петербург има зала http://www.fit-td.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=5&sobi2Id=28&Itemid=0&lang=bg .
Това на мен не ми ли е далечко , смисъл не съм ориентиран все още кои главни сгради са до мен ?
28.09.11
11:50
Какво означава хубави фитнес зали ? - ако е по красива ще станеш по силен ? - просто виж коя е най-близката и почвай. Успех :)
Това означава да има набор от уреди за определени мускулни групи също така и дъмбели... не ме интересува какви са стените и музика каква пускат, аз си слушам музичка на слушалки ако ще и стените да са по вар само :).....
28.09.11
11:51
За най-красивата незнам, но най-удобната и функционална за мен е тази на Лаута! Огромен плюс е паркинга където си спираш като пич по всяко време, а има и къде да се бяга до нея ако на някой предпочита пред пътечката.
А да ми кажеш на колко време съм от нея с и какво е най-добре да ида до там?
Сайт имали самата зала да видя снимки ?
28.09.11
15:23
http://fitness-lauta.com/ - ето сайт , залата е много добра .
28.09.11
16:46
До поликлиниката на 6-ти септември(блока на ъгъла, някъде горе пишеше ФИТНЕС), до White bar-а на Гребната база.
28.09.11
17:39
До поликлиниката на 6-ти септември(блока на ъгъла, някъде горе пишеше ФИТНЕС), до White bar-а на Гребната база.
това не е ли в началото на града ? в ляво ?
28.09.11
17:47
това не е ли в началото на града ? в ляво ?
Ами не, това е на кръстовището с бул. Васил Априлов(ресторант стадиона),за първата зала говоря.
Мнението беше редактирано от Mon coeur на 28.09.11 17:48.
29.09.11
13:23
Някой може ли да ми каже как да стигна от общежитията на УХТ до фитнеса в Смирненски или не разбрах точно така се казва самия фитнес ли ?... казаха ми да хвана 37 и той щял да ме свали в квартала ама къде е фитнеса ????? :D
29.09.11
13:34
Някой може ли да ми каже как да стигна от общежитията на УХТ до фитнеса в Смирненски или не разбрах точно така се казва самия фитнес ли ?... казаха ми да хвана 37 и той щял да ме свали в квартала ама къде е фитнеса ????? :D
Срещу магазин “Сани”, една зелена триетажна сграда, на втория етаж.
Слизаш на втората спирка на ул.”Царевец”, която се намиран на 30 метра от магазина и тръгваш направо, няма как да се объркаш.
29.09.11
13:42
Срещу магазин “Сани”, една зелена триетажна сграда, на втория етаж.
Слизаш на втората спирка на ул.”Царевец”, която се намиран на 30 метра от магазина и тръгваш направо, няма как да се объркаш.
Мерси брато....цени можеш ли да ми кажеш и хубав ли е смисъл да не е 5 уреда и да е с големината на един апартамент ???
29.09.11
13:48
Не знам - аз съм влизал веднъж да търся един приятел там.Не съм се оглеждал много какво има, но щом всички бекове от “Смирнески” ходят да тренират там, значи има достатъчно неща...не е малък в никакъв случай - 2/3 от целия етаж е.Цената да беше нещо от сорта на 2-3 лв, но може и да те лъжа.
Фитнеса беше на мой приятел, който си разбира много от работата, но до колкото чух вече не се занимава с него...продал ли го е, преотстъпил ли го е...няма значение, Ванката знае какво и по колко трябва да има в една зала ;)
29.09.11
15:29
Не знам - аз съм влизал веднъж да търся един приятел там.Не съм се оглеждал много какво има, но щом всички бекове от “Смирнески” ходят да тренират там, значи има достатъчно неща...не е малък в никакъв случай - 2/3 от целия етаж е.Цената да беше нещо от сорта на 2-3 лв, но може и да те лъжа.
Фитнеса беше на мой приятел, който си разбира много от работата, но до колкото чух вече не се занимава с него...продал ли го е, преотстъпил ли го е...няма значение, Ванката знае какво и по колко трябва да има в една зала ;)
Видях фитнеса... добре е като пространство има голям набор от кардио уреди напълно достатъчно са също и от уреди само,че единственото което не ми хареса са уредите не съм ги пробвал все още дано са ефективни, малко паянтови ми изглеждаха ама става... цените са невероятни схванах се буквалния смисъл... мерси на всеки който помогна :)
29.09.11
15:39
До ДКЦ 2 има добра фитнес зала http://www.fitness-spots.com/spots/71
За същата говорех и аз и е на 10 мин от общеджитията на УХТ
29.09.11
16:37
До ДКЦ 2 има добра фитнес зала http://www.fitness-spots.com/spots/71
За същата говорех и аз и е на 10 мин от общеджитията на УХТ
Това за мен лични не е фитнес аз исках хубав с много уреди този има 5 уреда на кръст не, че съм на професионално ниво но .... такива те стават...
а Лаута фитнеса с точност някой може ли да каже как да го намеря.. . адрес точен нещо ? :)
Модерация: Моля ползвайте функцията за редактиране на мнението, когато искате да добавите нещо към него. Това е форум, а не чат.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.09.11 16:44.
29.09.11
19:44
Що не отидеш да видиш Фитнес център Перла или Мъсъл арт(Палмите)?
29.09.11
20:27
Що не отидеш да видиш Фитнес център Перла или Мъсъл арт(Палмите)?
Ако ми обясниш къде се намират .... как да стигна до тях или точни адреси ще ида да ги погледна :)
Там ли е ПЕРЛА(първата снимка) ???
(втората) Мъсъл Арт ???
Мнението беше редактирано от Ivailo Ivanov на 29.09.11 22:51.
30.09.11
12:49
Фитнеса в Лаута- не му знам адреса- но казваш на таксито и си готов. Ако искаш с автобус- 99 и слизаш на ресторант Дайана, след това питаш.
02.10.11
00:02
Фитнеса в Лаута- не му знам адреса- но казваш на таксито и си готов. Ако искаш с автобус- 99 и слизаш на ресторант Дайана, след това питаш.
Значи от бул.Васил Априлов хващам 99 слизам на ресторан Дайана и там да питам ?
Като слезеш на Даяната и погледнеш в посока север, един вид Даяната ти е зад гърба, се вижда една вече двуетажна розовеникава постройка. Фитнесът има всичко, от което може да се нуждаеш.
05.10.11
21:28
Като слезеш на Даяната и погледнеш в посока север, един вид Даяната ти е зад гърба, се вижда една вече двуетажна розовеникава постройка. Фитнесът има всичко, от което може да се нуждаеш.
Не съм от тука не знам къде е тази Диана....
12.10.11
20:53
Може ли някой да ми даде допълнителна информация относно цените в “Смирненски” .Има ли отстъпки за студенти и ученици,издават ли се карти за намаление,колко е цената на отделна тренировка?Благодаря предварително! :)