30.09.11
10:14
Гледам че от известно време пак се продава тоя протеин. Какво ви е мнението за него ? Насочил съм се към него най-вече заради цената ( 70лв 5lb ) и заради това че е изолат.
казано от westdogg на 30.09.11, 10:14:
Гледам че от известно време пак се продава тоя протеин. Какво ви е мнението за него ? Насочил съм се към него най-вече заради цената ( 70лв 5lb ) и заради това че е изолат.
Само дето не е 5либри, в силата са написали, че е объркана партидата и и в кутията има 2050грама вместо 2270г. Иначе протеина е добър няма да сбъркаш.
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.09.11 11:30.
Взех си въпросния протеин , вкус ягода . И не знам дали на мен ми се струва , но протеина има вкус на соя , освен това като се разтвори не става червен , а бял .
Мнението беше редактирано от westdogg на 04.10.11 19:57.
04.10.11
20:14
казано от westdogg на 04.10.11, 19:56:
Взех си въпросния протеин , вкус ягода . И не знам дали на мен ми се струва , но протеина има вкус на соя , освен това като се разтвори не става червен , а бял .
Щом не става червен, това означава, че не са му сложили оцветител. За безалкохолните напитки се твърди, че при еднакви параметри, тези с червен цвят се усещат като по-сладки, а тези с жълт цвят като по-кисели. За протеините не знам да има подобни възприятия, водещи до някакви дилеми.
Иначе, дали го има вкуса на соя или ти правиш някакви асоциации, трябва да се изкаже някой който е пил доста от въпросният протеин.