30.09.11
22:13
Взех си креатинов комплекс на Оптимум нутришън (PreLoad-Creatine-Complex), протеина пък е чиста суроватка /na syngex/ :). Как точно би било най добре да ги пия в тренировъчни дни и в почивни? тренирам 5 пъти седмично, понякога си позволявам да пропусна краката, но се радвам че рядко го правя :).Ако има значение по темата, бих добавил че се храня доста добре (едва ли ви трябва хранителния ми план за такова допитване).. Разбира се не успявам всеки ден да си набавя перфектната храна, от друга страна съм ученик ,а училището съчетано с правилно хранене е много трудно взаимодействие.. :)
Здравей! В момента и аз съм на този Pre-Load Complex на ON. Това е креатинова матрица и е доста скъпичка. :) Аз лично я пия в тренировъчни дни 1 лъжица преди тренировка (30-60 минути преди това) и половин лъжица след, а в нетренировъчни - както пише на етика: между храненията към обяд.
ПС: И аз карам на протеин с тая матрица само че аз съм на суровата Pharma на PHD Nutrition - шоколад и съм много доволен. 3 пъти дневно приемай протеина - след ставане , преди и след тренировка. Поздрави!
Мнението беше редактирано от Insane M на 30.09.11 22:47.
30.09.11
22:50
казано от Insane M на 30.09.11, 22:41:
Здравей! В момента и аз съм на този Pre-Load Complex на ON. Това е креатинова матрица и е доста скъпичка. :) Аз лично я пия в тренировъчни дни 1 лъжица преди тренировка (30-60 минути преди това) и половин лъжица след, а в нетренировъчни - както пише на етика: между храненията към обяд.
ПС: И аз карам на протеин с тая матрица само че аз съм на суровата на PHD Nutrition - шоколад и съм много доволен. 3 пъти дневно приемай протеина - след ставане , преди и след тренировка. Поздрави!
Благодаря. Иначе в нетренировъчните дни само веднъж приемаш матрицата? Аз бях изготвил следния план: в тренировъчен ден да пия сутрин на гладно 1 протеин и след него първата доза от матрицата. После (привечер) преди тренировка да взема 2рата доза от матрицата, и след тренировка пия 1 протеин.. Дали твоя метод с преди и след тренировка е по добър? :)