Възможно ли е да комбинирам тези добавки и как?

PH

01.10.11
21:22

Подходящ ли е стака
1.CL Green Magnitude
2.Jack3D
3.Optimum Gold Standart
4.Cal,Mag,Zin
5.100% Beef Aminos

Чудя се дали няма проблем комбинирането на джак и грийн-а, защото в един магазин ми казаха първо да изпия грийн-а и тогава чак да почвам джак...И другият ми въпрос е  добре ли съм преценил как да ги приемам (Jack3d + Green + 100% Beef) преди и (Protein + 100% Beef) БЛАГОДАРЯ предварително :)

Темата беше редактирана от Phxxx на 02.10.11 07:45.

01.10.11
21:33

1. Jack3d
2. Gold Standard
3. Scivation Xtend BCAA
4. Creatine ON

Това ми се вижда най-добре, но има от голямо значение на колко години си, стаж, килограми, ръст, бюджет и т.н.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 01.10.11 21:35.

PH

01.10.11
21:44

Аз съм ги осигурил вече продуктите :) На 19г. съм имам около 2г стаж (около година и малко е сериозно трениране) Висок 192 90кг

Бих махнал Джак3д и калция, на тяхно място рибено масло и бцаа, глутамин и малтодекстрин. Амините - те са окей, но са доста пари за това, което получаваш. Бих ги махнал и тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1