02.10.11
16:35
Здравейте , купих си следния креатин
120 таблетки , от която всяка съдърва 725мг креатин монохидрат.На опаковката пише 4 капсули на ден в магазина човека ми каза 3 таблетки преди и 1 след тренировка , обаче зареждащият период колко време трябва да е и по колко таблетки да взимам.Имам 2 опаковки по 120 хапчета.И в нетренировачни дни (вторник , четвартак , събота и неделя) да го пия ли (колко и как)
Също така съм си взел протеин , който е повече за релеф отколкото за маса (поне така ми обясниха в магазина) да ми кажете и него как да го пия (преди или след тренировка) и в нетренировачните дни да го приемам ли.
Пиша ви поради факта , че съм в испания и много много неразбрах какво ми говорят в магазина.Надявам се някой да се отзове .
По-здрави.
Темата беше редактирана от Antonnn на 02.10.11 16:51.
В магазина не си разбрал, а случайно да направи опит да прочетеш темата свързана с креатина и същевременно маркирана като важна?
Да прочетох е , а ти вместо да спамиш случайно да нямаш друга работа , просто исках някой да ми каже как да го пия не да ми филосовства.И както виждаш въпроса ми не е само отностно креатина.
Мнението беше редактирано от Antonnn на 02.10.11 17:40.
02.10.11
19:03
казано от Antonnn на 02.10.11, 17:34:
Да прочетох е , а ти вместо да спамиш случайно да нямаш друга работа , просто исках някой да ми каже как да го пия не да ми филосовства.И както виждаш въпроса ми не е само отностно креатина.
Прочел си .... дръжки! Зареждащата доза на креатин монохидрат е 20 гр. дневно, а ти с тези 4 таблетки къде точно си тръгнал?
Четири таблетки са ти 2900 мг., а до 20 000 - смятай си ги сам! Тези неща ги пише във въпросната тема!
Не стига, че първо взимаш нещо, което не знаеш какво е и как се пие, че и тон държиш!
02.10.11
19:05
Монохидрата можеш и без зареждащ период да не говорим колко си се набутал като си си взел монохидрат на хапове,но това е отделен въпрос.Пий го както са ти казали.Относно това за протеина,че бил повече за релеф от колкото за маса си е направо за бисерите.Протеина можеш,когато си искаш да го пиеш.Ако не си разбрал протеина си е заместител на едно Белтъчно хранене.
П.С. Внимавай занапред на кого се ребчиш,защото няма да стигнеш надалеч + това вземи малко да прочетеш из форума да се информираш :) Успех!
Най-обичам да ми държат такъв тон на живо, действа ми изключително разтоварващо да отговарям на такива като теб. ;)
казано от Antonnn на 02.10.11, 17:34:
Като отваряш такава голяма уста на знаещите и опитните тук,не знам кой ще иска да ти помогне. Не са и длъжни. Правят го на добра воля. Във фитнесите се заплаща на инструкторите. Щом си в Испания,питай испанците как да го вземаш.
Репченето е защото вместо някой да ти помогне , за каквото се предполага че е форума почват веднага с дребнавостта.
Прочел си .... дръжки! Зареждащата доза на креатин монохидрат е 20 гр. дневно, а ти с тези 4 таблетки къде точно си тръгнал?
Четири таблетки са ти 2900 мг., а до 20 000 - смятай си ги сам! Тези неща ги пише във въпросната тема!
Не стига, че първо взимаш нещо, което не знаеш какво е и как се пие, че и тон държиш!
Аз незнам да , затова питам , защото ти ми казваш зареждаща доза 20гр. в темата на креатина пише без зареждаща доза , последно ... или всички сте всезнаещи.С най-добри намериния и никакви лоши чувства поисках помощ от по опитните а те какво показват дребнавост и веднага те нападат ..... И последно никой не ми отговори на въпросите от вас без/със зареждане , в темата пише 5гр. на ден друг ми вика да го пия както са ми казали , в нетренировачните дни (прием или не , и по колко ) .... боже.... опитните ... мисля , че приключихме със спора и моля нека пишат само тези , който искат да помогнат.
Мнението беше редактирано от Antonnn на 02.10.11 22:24.
02.10.11
22:32
казано от Antonnn на 02.10.11, 22:22:
Аз незнам да , затова питам , защото ти ми казваш зареждаща доза 20гр. в темата на креатина пише без зареждаща доза , последно ... или всички сте всезнаещи.С най-добри намериния и никакви лоши чувства поисках помощ от по опитните а те какво показват дребнавост и веднага те нападат ..... И последно никой не ми отговори на въпросите от вас без/със зареждане , в темата пише 5гр. на ден друг ми вика да го пия както са ми казали , в нетренировачните дни (прием или не , и по колко ) .... боже.... опитните ... мисля , че приключихме със спора и моля нека пишат само тези , който искат да помогнат.
Много ама много трудно се говори с ...... некомпетентни хора /тук се изразих прекалено меко/!
казано от Antonnn на 02.10.11, 16:35:
обаче зареждащият период колко време трябва да е и по колко таблетки да взимам.
Нали за зареждащ период питаш или забрави вече какъв ти е първия пост /с цитата ти го припомням/? Има два варианта с и без зареждащ период! Или аз трябва да гадая на какво си се спрял /ако изобщо си се спрял на нещо/? Иска се помощ, когато нещо не ти е ясно, а не, когато всичко не ти е ясно и бъкел не отбираш! И опитните нападат, защото проявяваш мързел и чакаш на готово да ти се отговори в темата /при положение, че има важна тема за креатин/.