07.04.05
15:26
добре ли е след тренировка да се пият сурови яйца
ако не то тогава кога трябва да се пият
някой ако може бързо да ми отговори ще съм благодарен
thanks
Старомоден пич си ти :D . Хапвай 1-2 банана, или някакъв суроватъчен протеин. Аз си прая шейк-че-прясно мляко с мед и банани. Има и много други идеи, но за сурови яйца ЛОЛ ! Ако ти харесват или си твърдо решен че ще пиеш сурови яйца...преди тренировка :P .
Според мен,веднага след тренировка наблегни на въглехидратите.
Колкото до яйцата препоръчвам ти да си вземеш пъдпъдъчи.По-полезни са от кокошите.
Иначе половин час след тренировка можеш да пиеш яйца вместо протеин.Но наблегни повече на белтъците.Примерно - 5 белтъка и 2 желтъка.
НЕ! Никога недейте да пиете сурови яйца! Веднага след тренировка амино и въглехидрати след 30-40 минути протиново ядене
Ами,Емо,аз съм пил пъдпъдъчи и от много места знам,че са полезни(естествено в нормални количества).
Сега съм в период в който се налага да ги пия след тренировка. Понеже съм спрял протеина, защото задържа вода, а и трябва да се храня по 6 пъти на ден. Веднага след тренировката изпивам 10 белтъка и един жълтък, защото живея на 30 минути с кола (понякога) от залата. Едната причина е, че така или иначе веднага ми трябва протеин, а другата, че става доста неудобно да ги варя преди това и да ги ям там. Това е по бързият и по-лесният начин и най-важното би трябвало да се усвояват по бързо. И другата причина да ги пия тогава е, че ако ги изям по-късно малко трудно ще вмъкна 6 хранения на приблизително равни интервали. Аминокиселините задължително се пият, то така или иначе си трябва време докато яйцата се усвоят. Но на мен ми се налага, не го препоръчвам на друг, ако има друга възможност.
[quote author=“Rafael”]Няма ли да се натровиш от толкова яйца,приятел???
Не, аз ям само белтъците и само два жълтъка на ден.
01.05.05
17:28
Абе сурови яйца се пият за вдигане на гласа ако си певец.