Бременност, кърмене и 15 кг. за сваляне

Е, всичко свърши, но споменът върху тялото ми не е избледнял. Abswing, Total Gym и кростренажор ми правят компания, но като че ли не ми помагат. Вече мина месец, а задоволителен резултат от правилното хранене и физическата активност все още няма. Имам да сваля 15 кг., за да бъда с перфектен БМИ.
Е, мога да се похваля със завидно добро здраве, стегната мускулатура и физическа издържливост, която ми позволява да готвя, пазарувам, излизам по няколко часа на ден с бебчо и да тренирам няколко пъти в седмицата само на кростренажора (нямам място сега за Total Gym, a abswing не натоварва изобщо коремните мускули), но отпуснатото коремче не се стяга и като че ли съм w stand by режим. Е, не мога и не мога да отслабна! Твърдо съм решила да върна спортната си фигура, независимо колко време ще ми отнеме!

05.10.11
00:16

Гледах на боб, видях числото 10! Успех :D

05.10.11
00:25

Да, бе...я разбъркай пак боба, че аз с котешките вътрешности нещо ми е мъгляво.. ;)

Edit: Какъв все пак е въпроса?

Мнението беше редактирано от Moonray на 05.10.11 17:40.

Започвам с това, че съм твърдо против да се подлагаш на крайни режими за отслабване, да се лишаваш от храни и да се смазваш от тренировки. Естествено, не става дума да лежиш по цял ден и да се тъпчеш с шоколад, но докато все още кърмиш не е хубаво да се подлагаш на какво и да е.

Иначе 15кг. можеш да свалиш за 6 до 12 месеца в зависимост от много неща. Казваш, че се храниш правилно и че въртиш на кростренажора, но това не ми говори нищо. И аз мога да ям по 3кг. сладолед на ден и да казвам и вярвам, че се храня добре. :)

Опиши максимално подробно как се храниш и какви са физическите дейности, които извършваш и кога и как ги извършваш.

ПС: И само за един месец не можеш да очакваш много, особено при 15 килограма за сваляне. Резултати, ако правиш всичко както трябва, ще видиш след малко повече време.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 06.10.11 08:25.

31.03.12
00:17

Според мен всичко зависи от организма, всеки организъм възприема нещата по различен начин. Ако моя може да се храни с нещо и да не пълнея от това нещо при друг тази храна може да създава доста проблеми с килограми, стомах и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1