Качване на 5кг за 3 месеца

07.10.11
23:03

Здравейте за пръв път ви пиша в форума и се надявам да ми помогнете така на 14 съм 161 висок и 43кг искам да кача поне 5-10 кг за около 3 месеца ако това е възможно и знам че това по колко растеж си е заложено в днк-то  и неможе да се промени но има ли някакъв начин да стимулирам хормона на растежа. Какво правя аз ли? ми тренирам всеки ден набирам се на лост и се надявам да ми помогне по някакъв начин за ръста вдигам тежести от лежанка и дъмбели по няколко серий лицеви опори и това е! Сега сте вие

07.10.11
23:28

не прочетох темата докрай, само ще ти кажа, ако си начинаещ и имаш що годе добро хранене първите 3 месеца се качва много бързо... аз не си засякох за първите ми 3 месеца колко качих, но качих доста макар и с не толкова правилно хранене... за половин година работа от 69 килограма станах 80 - 81 :)

07.10.11
23:36

Аз каквото и да ям не качвам най-много по кило! Я кажи ти какво си ял.

07.10.11
23:43

Направи си един хранителен режим за покачване на мускулна маса, поне ще знаеш, че всеки килограм е м. маса а не излишни подкожни мазнини, защото има 2 вида качване както знаеш, със хранителен режим (яйца,месо и др.) и излишни мазнини (дюнери, пици, торти, банички и т.н) които не ти трябват.

Подкрепям Миро Николов. :)
Успех !

08.10.11
09:43

Всъщност яж каквото искаш.За тези килограми може би метаболизма ти е бърз и усвояваш храната.Яж колкото се може повече.Хранителен режим си изготви чек като станеш минимум 65 килограма.Естествено това не значи цял ден да си на пица ,просто гледай да приемаш ако не повече поне към 100-130гр. белтъчини за момента.Не са много поради теглото ти,а за останалото на твое място изобщо нямаше да се притеснявам.
П.П. А ако чакаш да качиш “чисто” на тези килограми и то 5 килограма мускулна маса няма да я качиш за 3 месеца,а за 3 години.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 08.10.11 09:45.

08.10.11
14:34

А дали с някаква добавка ще има по бърз ефект например гейнер. :)

08.10.11
19:49

Ъп! (tmi)

09.10.11
12:03

Резултатите идват с постоянството и волята повтаряй си го всеки път щом искаш да станеш голям.Това не става за 2 месеца иска се много време. ;)

10.10.11
06:51

Гейнера и въобще добавките ги забрави за момента, яж много комплексни въглехидрати като ориз, макарони, картофи (но, не пържени) и овесени ядки, също ги комбинирай с протеини като пилешко месо, яйца, риба и извара вечер. 100% ще има резултат, ако до сега не си качвал, просто може би не си ял достатъчно, някой хора качват бавно, други по-бързо, но приемаш ли достатъчно калории да си в излишък няма как да не качиш ;).

10.10.11
16:17

5-10 кила за 3 месеца. Това фиксидея ли е? Целта е просто да покачиш 5-10кг или нещо друго? Опиши 1 твой примерен храноден. Остави добавките на страна, рано ти е!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1