09.10.11
10:53
Здравейте,пия тези два продукта но,не съм сигурен точно как да ги пия.Сутрин на гладно syntha 6 после между храненията го пия креатина по 5 гр.х4 приема на ден. И вечер към 20;00 протеина. Това е в НЕТРЕНИРОВЪЧНИТЕ дни.В тренировъчните дни сутрин пия протеин,преди тренировка креатин 10гр и след 5 гр и 30 минути след тренировка протеин.
Искам да ви попитам,дали знаете по добър начин на прием на тези 2 продукта,и дали ще мога да кача кг. от тях ?
Във този сайт има много статии с най-различни програми и си пише, кои са за какво са най-вече, избери си.
Не ми помагаш,аз питам за добавките кое как да комбинирам аз съм ги купил вече аз са храненето 6-7 пъти на ден.
Нещата които ми казваш не ми помагат особено,но все пак благодаря ти !
09.10.11
15:52
Гледай етикета. Производителя най-добре знае кое кога да се пие.
Не ми помагаш,аз питам за добавките кое как да комбинирам аз съм ги купил вече аз са храненето 6-7 пъти на ден.
Нещата които ми казваш не ми помагат особено,но все пак благодаря ти !
Еми толкова и другите ще ти кажат както виждаш, другото сам ще трябва да го прочетеш.
Аз питам най-вече тази част от форума която е пробвала един от тях и знае кое кога е най добре да се пие + това по етикетите вече никой не гледа
на някои креатини не пише за зареждащ период и за дозите,пише 5 гр зареждащата доза ти е 10 до 20 гр. поне така се информирах ;)
09.10.11
16:33
Ми мога да ти кажа, че всеки нормален човек би гледал етикета. Освен ако не си химик с висше образование, който е експерт на тема молекулярна биология и знае всяко едно съединение какво е. Ми кой е казал, че на креатина му трябва зареждащ период бе, гламчо? Креапюр не трябва, а на UN съм 100 % сигурен, че е креапюр. Гледай етикета и тва е. Производителя най-добре знае, иначе ще се стигне до момент, в който ще пием захар, за да отслабваме, защото уж се усвоявал бързо и ускорявал метаболизма. Или интра-трейн продуктите преди да си легнем...
Аз питам най-вече тази част от форума която е пробвала един от тях и знае кое кога е най добре да се пие + това по етикетите вече никой не гледа
на някои креатини не пише за зареждащ период и за дозите,пише 5 гр зареждащата доза ти е 10 до 20 гр. поне така се информирах ;)
Айде пък етикетите никой да не ги гледа ... Това беше доста голяма глупост , не са сложени за красота и не са писани от хора , които не разбират ;)
Синтия 6 си я ползвай след тренировка и евентуално , ако пропуснеш хранене въпреки , че някой я ползват и преди лягане или преди закуска.
Креатин си го ползвай според марката и даденото от тях.
Мнението беше редактирано от Dominic на 09.10.11 16:38.