Tренировки на открито София: 11 октомври 2011

10.10.11
21:05

Утре от 18.30 в училището в Младост. Ако времето е хубаво ще правим 7-мото и 9-тото Предизвикателство по избор.
Последна тренировка преди бууткемпа :)

12.10.11
11:28

Топлото време и слънчицето вчера успя да събере групата отново. Бяхме много повече отколкото в понеделник. (sun)

Участници: Юли, Павел, Илиан, Марти, 110, Gips и Надя

Ето какво правихме:
- Започнахме с обичайната загрявка;
- После направихме по няколко серии стойка на ръце до отказ като редувахме със скачане на въже;
- Някои правиха и кипинг – прогресия;
- Преди комплекса хоризонтални набирания с различен хват до отказ на халките и на успоредка.

Комплекс – включваше клекове, лицеви опори и контузено куче.

Браво на Марти, и Gips, които се справиха чудесно. Нашите победители. :)

Съвсем скоро в групата ще има нови попълнения. Трениращи наблизо с любопитство наблюдаваха тренировката и разпитваха Юли за повече подробности. Бяха много впечатлени от халките.

Благодарим за хубавата тренировка. :)

12.10.11
20:12

аз бързам да видя какво се случва, защото снощи нямах време да отворя форума. Вече всеки що-горе топличък ден е подарък, особено когато има тренировкааа! Абсолютно съм във възторг от вчерашната, и то не защото имах шанса да съм сред победителите (както ме закачи Юли. То това си беше чист късмет), ами защото беше супер пълноценна, всяко мускулче работеше и накрая удовлетвпрението от усещането на тялото беше огромно. Новия, малко по-строг имидж на тренера ме кефи :-) Така де, как иначе се управлява разпасана команда! Хора, не знам какво бих правила без тези тренировки - вече съм тотално влюбена и фитнесът ми е скучен... А не е като да ходя от вчера :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1