08.04.05
13:37
Здравейте,
Нова съм тук, затова първо искам да ви поздравя за чудесния сайт и за полезния форум!
Ще съм много благодарна на всички тук, които ми помогнат със съвет и съдействие по пътя към доброто здраве и външен вид.
На 33 години съм, 155 см, 46 кг. Физически съм доста слаба (буквално, а не визуално), с крехка, почти детска костна структура. В храненето си се старая да спазвам принципите на нисковъглехидратната диета.
Взех решението да започна да посещавам фитнес-зала в най-скоро време и ще се радвам много на препоръките ви. От Варна съм, а забелязах, че този форум се посещава от доста варненци, така че се обръщам с лична молба към тях, да ми препоръчат зала и компетентен инструктор, който да има достатъчно търпение и отзивчивост, за да се заеме с мен.
Очаквам вашите отговори! Благодаря.
:)
Покачването на маса -мускулна имам предвид, е свързана с тренировки и завишена консумация на храни богати на белтъци. НО, за да “заякнеш”, ти със сигурност трябва да повишиш и консумацията на въглехидрати. Добър източник са овесени ядки, ориз, картофи и пълнозърнест хляб “бонус”, т.е. трябва да промениш нисковъглехидратния режим. Разпределяй храненето на 4-5 пъти като основни да са закуската, обяда и вечерята. Вечер можеш да наблягаш само на пилешки гърди и салата. Трябва да си изготвиш и добра тренировъчна програма, като съвет можеш да получиш от инструктурите във фитнеса, а и от компетентни дами във форума. Не знам какво друго да ти напиша. Това е основното в няколко изречения, но не забравяй че всичко е индивидуално-сама ще го установиш след като започнеш да тренираш.
Желая ти успех!
И важна е закуската(прочети ми подписа :wink: )
Ако си от Варна, то здравей, мога да ти обърна внимание! Препоръчвам ти залата, която се намира в квартал Левски, казва се Херкулес, има готини нови уреди, достъпни цени както за тренировка, така и от мини бара! Но не казваш от кой квартал си, но нека това да е повод да продължим да комуникираме! :wink:
С поздрави от София засега, но скоро се връщам в родното си място :)
09.04.05
18:15
Благодаря Ви, Аеshna!
Живея в Чайка, така че кв. Левски ми е сравнително наблизо. Бихте ли споделил/а повече информация за тази зала, моля? Може и на бележки. :)
Ще се радвам и на инфо за залите в района на жк Чайка.
Поздрави!
Не е проблем и на ТИ да си говорим, просто предлагам! :)
Аз живея зад Спортна зала точно, значи сме съседи до някъде.
Залата се намира от другата странба на Магазин Бурлекс, едно бивше читалище е, сравнително просторна зала, с климатик, гумен под, чисто е, има уреди за дами, също съблекалня с душ! Една бяла зграда, в момента пред нея вдигат мини кооперацийка! Горе долу е това - над базар Левски. До нея има един-два хипер високи блока!
Това бих споделил, защото може би я знаеш. :)
Ако ти трябва инструктор - ЛС :wink:
Поздрави на Варна! :wink: