Помогнете!!!

VI

08.04.05
14:41

Имам проблем!
Висок съм 195см
Тегло 70кг!!!
Храня се доста добре, а няма ефект!
Някой може ли да ми каже какво трябва да направя за да кача килограми!Нужно ли е да взимам някакви добавки, какво количество и какви?И ще се отрази ли това на здравето ми!?

08.04.05
14:46

Къв е тоя шок и ужас???
На първо време тренирай и плюскай здраво!Ако в момента се храниш добре почни да го правиш още по-добре. Храни се поне 4-5 пъти на денонощие и не подбирай - освен задължителните меса, сирена, млека, яйца и т. н. хапвай и хляб, сладко, теста разни, не на последно място картофи и ориз. Яж буквално през 2-3 часа и ще видиш - резултата ще дойде.
Тренираш ли и от кога?

MI

08.04.05
15:09

по мое мнение е задължително да хапваш през 2 часа , но глрдай да е само хубава храна - месо , риба,прясно и кисело мляко , яйца , сирене , кашкавал ,извара , ориз , картофи , овесени ядки , макарони.Това е засега и ефекта идва с храненето , а не от само добавките , иначе да знаеш че когато човек се храни  правилно , значи има всички предпоставки да растеш и да се развиваш, затова аз те съветвам да обърнеш внимание както на хранителния и възтановителен режим , така и на тренировките!
успех
по-здрави

VI

08.04.05
15:40

Точно това правя!Храня се 4-5 до 6 пъти дневно, но няма никакъв резултат.Не ходя на зала, но се опитвам да правя по нещо в домашни условия, знам че така няма да постигна нищо,но весе пак.... :)

MI

08.04.05
15:45

по мое мнение е задължително да хапваш през 2 часа , а не само 4-5 пъти на ден.Напиши си хранителния режим в раздела за хранене и да видиме наистина ли се храниш както трябва :!:  8)
А това че не тренираш в зала , .... поне кажи какви са ти целите, за да знаеме как най-адекватно да ти помогнеме.
по-здрави

VI

08.04.05
15:51

Целата ми е да кача малко килограми понеже малко се притеснявам когато тръгна по улицата  :)  А относно хранителния режим си хапвам от всичко, пък съм и студент в друг град и нямам вузможност всеки път да подбирам това което трябва да ям  :lol:

08.04.05
15:56

щом не можеш да подбираш се храни често (през 2-3 часа). Може би гейнерче за след тренировка...

VI

08.04.05
16:00

А какво геинерче трябва да взимам,и как се взима т.к. нямам никаква представа  :roll:

08.04.05
16:04

60-70 грама веднага след тренировка....супермас 10-12лв/кг или някой друг...виж и на Нутрим. Имаше и на Юниверсал някакъв му се радваха много - виж във форума....27лв за 1.5 кг ли беше...не помня :D

MI

08.04.05
16:04

Мега Мас 3000 на Юниверсал.
по-здрави

VI

08.04.05
16:10

Става въпрос за 1 път дневно, всеки ден? И имам още едно въпросче  :o има ли някакви странични ефекти от приемането му?

08.04.05
16:13

Няма странични ефекти, пиеш само след тренировка. И когато почиваш - сутрин преди закуска.

VI

09.04.05
23:09

И все пак да попитам за цената на Мега Мас 3000 на Юниверсал.И в какви дози и колко пъти дневно трябва да го взимам  :?

10.04.05
19:13

Брато за маса ти препоръчвам секс и лимони.Ако не помага спри лимоните. :lol:

13.04.05
13:11

[quote author=“der_meister”]60-70 грама веднага след тренировка....супермас 10-12лв/кг или някой друг...виж и на Нутрим. Имаше и на Юниверсал някакъв му се радваха много - виж във форума....27лв за 1.5 кг ли беше...не помня :D

:shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1