14.10.11
11:26
http://nanosportnutrition.com/products_img/DSC_4799.jpg
Отзиви? Положителни? Отрицателни? Мерси! :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.10.11 11:30.
14.10.11
11:39
казано от Антонио Ботев на 14.10.11, 11:26:
http://nanosportnutrition.com/products_img/DSC_4799.jpg
Отзиви? Положителни? Отрицателни? Мерси! :)
Защо не му погледна етикета и щеше да избегнеш пускането на темата? Или те съставките нищо не ти говорят и си решил без четене да получиш отговор на въпроса си? За да те накарам да се почувстваш специален ще ти отговоря - НЕ това не е добър азотен бустер!
Какво е добър азотен бустер, ще разбереш ако се понапънеш малко!
14.10.11
11:39
Не съм приемал този продукт, но гледайки етикета, не виждам нищо ново или впечатляващо.
Ако са в посочените количества, биха имали някакъв ефект, но едва ли ще е нещо значимо.
За мен нещата опират до цена. Марката ми е непозната като цяло.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.10.11 11:40.
Заложи на нещо сигурно на прах!
Jack3d, no-xplode, pre-surge, white blood, wihte flood, hot blood
14.10.11
11:45
казано от Кольо Пияндето на 14.10.11, 11:39:
Ако са в посочените количества, биха имали някакъв ефект, но едва ли ще е нещо значимо.
Ефект едва ли ....... just cavalli :D :D :D
С тези 20 дозички в продукта, 5 гр. л-аргинин и въпроса на автора - ефект няма да има ;)
14.10.11
12:04
казано от head_hunter на 14.10.11, 11:45:
Ефект едва ли ....... just cavalli :D :D :D
С тези 20 дозички в продукта, 5 гр. л-аргинин и въпроса на автора - ефект няма да има ;)
Същото имам предвид и аз. Аргининът е обичаен “играч” в състава на този клас продукти, 5 g от него не е прекалено малко, но останалото... Е, най-вероятно това количество кофеин ще има известен ободряващ ефект, но това пък зависи от личната толерантност. Като цяло уважавам производители, които декларират количествата на съставките, вместо да ги смотват в сложни патентовани смеси, но в случая комбинацията ми се вижда по-скоро ненадеждна.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.10.11 12:06.
03.11.14
15:47
Стандартен продукт. С обикновените нужни съставки. Има си някалкото групи матрици: напомпваща, креатинова, енергизираща и въглехидратна. Дозата му е 30 гр. Цената не знам как е. А, за бустерите като цяло от опит знам, че на пръстите на едната ръка се броят такива, които да се усетят супер от всеки различен спортист. До организъм е, защото концентрациите и съотношението на различните вещества са различни. Без да си пробваш не можеш да си сигурен кое ще е добре за теб.