08.04.05
19:08
не знам дали въпроса ми трябва да е тук,но...
не тренирам от 2 седм.(писах по-горе- имам тендовагенит на китките и лактите,които се усложниха).та... много бързо спадам.не мога да се понасям,все едно не съм стъпвал в зала. и то спадам и по 3те параграфа-обем,релеф,сила(по 2 см от ръцете и гърдите). сега тренирам само крака и кардио.и понеже се очертава да съм аут още 1-2 седм кажете какво се прави.мн се опасявам,че нищо не може да се направи, но все пак кажете нещо.
2 санта от всякъде е много възможно е само така да ти се струва (синдром на билдъра) претегли се и сравни с преди
а иначе можеш да побягваш по малко така ще се поддържаш във форма
имам 1 приятел дето от 2 години не тренира и си е пак с релеф и маса тъй че спокоино
ахам ще трябва да махнеш кардиото и пробвай да правиш упражнения в които не участват лакти и китки като например: пек дек- за гърди и за гръб еи това навеждане http://www.bb-team.org/exercise/000050.php . аиде и оздравявай по-бързо :)
гърдите и гърбът може на машина като просто се завърташ ма 180 гр. и така сменяш групите корем би трябвало също да можеш
BillyRubin, за спадането не се тревожи толкова. Наистина това е синдром на билдъра. Дори и с повече да спаднеш, щом веднъж си постигнал ново, после за далче по-кратко време можеш да си го върнеш.
Звучиш ми доста шашардисано, гледай по рационално на нещата и се опитвай да не си въобразяваш разни работи. Така ще можеш да тренираш правилно и да работиш по-качествено.
08.04.05
22:53
ее супер , ,да мерси много,не се бях сещал за тия машини.добра идея. да бе малко пресилено звуча.
09.04.05
17:25
или само набирания- по 10-15 серий :wink:
Не се тревожи толкова.Не си ли чувал за “мускулна памет”??? :shock:
Тези 2 см ще ги върнеш за 2 седмици.