17.10.11
22:08
Здравейте. Да започна с това, че имам около 2 години стаж, висок съм 172 и тежа 72кг. Искам да кача мускулна маса/ имам за изчистване, но надявам се с подходящ хран. режим да се справя/, знам че трябва да се похапва стабилно по 5-6 пъти на ден, качествена храна. Поръчах си също така cellmass, n.o.-xplode, true mass на БСН, значи искам да ви попитам как е най-добре да се приема защото получих противоречива информация. За целмаса знам, че се пие след тренировка на гладно и 6 часа след това пак, но за другите продукти не съм наясно. Според вас на качествени продукти ли съм се спрял и какво мислите ? Другото, което искам да споделя е тренировъчната ми програма -
понеделник - гърди 4 упражнения с 3-4 серии всяко едно с по 4 повторения
вторник - гръб, трапец 5 упражнения 3-4 серии всяко едно с 4 повторения
сряда - крака, корем 4 упражнения 3-4 серии всяко едно с по 4 повторения/за корема 4 серии по 20/
четвъртък - бицепс, трицепс 6-7 упражнения 3-4 серии всяко едно с по 4 повторения
петък - рамо, корем 4 упражнения 3-4 серии всяко едно с по 4 повторения/за корема 4 серии по 20/
кардио веднъж седмично по 15 мин.
събота и неделя релакс
всяка седмица ще сменям мускулните групи и ще разнообразявам упражненията, за да имат нужния стрес мускулите
Ще ви бъда благодарен, ако ми дадете някакъв съвет или нещо, което трябва да променя. Ценя градивната критика ;]
Темата беше редактирана от radical на 18.10.11 14:33.