Фитнес - Младост 2

18.10.11
18:24

Може ли да ми кажете някакви читави зали в Младост 2 ?

19.10.11
01:14

Здравей,

Аз ходя в залата на 144то СОУ или ОУ беше. Има си долу горе всички уреди и дъмпелите са множко има си от 2-3кг  до над 35кг. 
И не е много скъпа за 30 тренировки 60лв пада се по 2 лв тренировката и картата е валидна 3 месеца. Има си баня и тоалетна не са много луксозни :)
Срещу Кауфланд е училището.

19.10.11
14:15

Не знам “Деницата” в коя част на Младост е, но там между ресторант Happy и Кауфланд е една от най-добрите зали в София. Нова е и е пълна с машини. Това не значи, че и липсват свободни тежести напротив точно обратно. Аз от няколко месеца ходя там и не смятам да я сменям скоро въпреки, че съм от Дружба и имам около 5-6 зали в квартала, които са ми много близо. Иди я виж няма да съжаляваш.

21.10.11
20:15

казано от Георги на 19.10.11, 14:15:

Не знам “Деницата” в коя част на Младост е, но там между ресторант Happy и Кауфланд е една от най-добрите зали в София. Нова е и е пълна с машини.

Кажи и за какви пари става въпрос и ако има сайтче няма да е лошо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1