Някой да знае тази книга ?

21.10.11
15:17

Здравейте, търся една книга в която се разказва за духове, призраци и други паранормални явления като примерно да не се оглеждаме в огледалото в 12:00ч. през ноща и тем подобни, които са в действителен случай, търсих много, но немога да я открия, мисля, че се казваше “Не ме чети!” или нещо от този сорт

Ох, ако наистина има такава книга ще се радвам някой да й каже заглавието. Кефя се много на такива работи...още имам приятен спомен от миналогодишното викане на Дама Пика. Нищо не стана...спахме в една къща и ако си човек с малко по-буйно въображение... :X

21.10.11
15:27

Казва се “Загадките на неизвестното”. Води се детска енциклопедия, превод от английски е и наистина е мн. добра. Издателство ДФ БАЛКАН ПРЕС / първо издание от 1993 г. БТВ: Мен ми е малко зловеща за деца, ама карай.

Мнението беше редактирано от momentum . на 21.10.11 15:28.

21.10.11
15:56

Миналата Коледа, като бях на гости при баба ми ( в село ) ми даде да я прочета, много интересна, и няколко нощи не спах. :D Лично аз съм голям фен на такива работи с паранормални, духове и т.н.

Ще я търся тогава, дано не е трудна за намиране.

21.10.11
16:13

Еми всъщност, мисля, че е трудничка за намиране, аз я търсех къде ли не, добре, че една приятелка на баба ми, ми я даде да я прочета, но книгата е просто СТРАХОТНА, пожелавам всеки който може да я прочете :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1