Дневник на едно ново начало :)

Темата е заключена.

21.10.11
17:53

Здравейте на всички!
След като една седмица четох дневниците ви, реших и аз да се включа и да стана част от симпатичната ви компания.
Аз съм на 33години и отскоро разполагам със собствена фитнес заличка-кростренажор, пътека, гладиатор и уред за коремни преси. Крайно време беше, защото през последните две години се бях обездвижила пoради една или друга причина, но основно мързел. Резултатът-20 качени килограма. Междувременно се лутах между различни диети, които до нищо не доведоха. Разбираемо защо.
Та реших да сложа ново начало и да си върна старото тяло. Като начало започнах тренировки, опитах се да сложа в ред и нещата с храната. Започнах прием на Липо6 и протеин след тренировка.
Ще ви опиша как мина днешният ми ден и много се надявам да кажете къде греша понеже съм абсолютел лаик.Ходила съм на фитнес активно преди 6 години, но никога с треньор.
И така
Ден първи от метаморфозата :)
Закуска: Ябълка, кафе, Липо, Л-карнитин
Тренировка: 1 час интервално на пътеката със скорост 5.5 км.ч. и редуване на наклона 1/6
Упражнения за коремните мускули-20минути
Разтягане
След тренировка: Протеин
Обяд: Салата с риба тон, царевица, крутончета, половин яйце
Вечеря: Пастърва с домати

По отношение на тренировката съм решила да редувам ден с натоварване на горна част+50мин кардио, ден с един час кардио и коремни упражнения, ден с натоварване на долна част на тялото + 50мин кардио.

Мисля си дали да не изкарам една седмица на разтворим протеин, без друго ядене. Иска ми се бързо да махна известно количество килограми в началото и после да си карам с разумно хранене и спорт.

Хубава вечер на всички и много се радвам, че ви открих.
Не пестете критики и съвети-нужни са ми :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1