30.12.11
14:23
До сега имам изядени 10 цели яйца, 200гр общо овес, 1 кофичка кисло мляко, 1 шоколад милка след трен.. 2 кюфтета по 100гр някъде едното.. За после орехи 100-тина гр 1 кофичка кисло мляко, 500-600gr кайма, чиста на кюфтенца.. ориз 200гр някъде.. И майче това ще е..
31.12.11
19:13
Днес последната тренировка за 2011 : )
Крачета..
Клек - 20x30kg, 15x50kg, 10x70kg, ii рекорд 3х 100кг, 1x105kg.. Другия път 110 ще пробвам.. Ако е ок и 115..
ходене с дъмбели с напади.. с по 22кг в всяка ръка.. 4 серии с по 10 повт..
Повдигане с щанга зад врата за прасец 5 серии с по 15 повт до 100кг
Слаба но нищо : )
Храната вчера и днес е яко тъпкане на кюфтета, кебапи, пържоли, пилета, кокошки :Д яйца, салати и още какво ли не..
Are sledvashtata тренировка чак другата година :)
01.01.12
15:30
Честита нова година :)
Дано за всички е по успешна от изминалата ;)
Айде и едно малко съчинение за мотивация :D ;)
Слушалките в ушите
ще помпа пак гърдите
,само за справка
започва със загрявка
Килата бута пича
подта започва да се стича.
Дисковете лоста сгъват
а ръцете му напъват.
Три по осем и форсирано
копелето сякаш е дрогирано.
Креатин и глутамин в кръвта му движат
за силата и мускула се грижат.
За гръдите блъска но се спира,
рамо трябва да тренира.
Дъмбели започва да гласи
пак доста килограми нареди.
Предно само и странично
изглежда малко нетипично.
Напомпан вече почва да позира
зад него публика малчи и се взира.
Симетричен ген има момчето
мацките викат ...”еба*и парчето”.
Глъдка вода и тръгва да се прибира
по пътя мислено следващата визуализира.
Мен лично ме изкефи (rock)
01.01.12
16:42
Научи малко правопис, па тогава пиши съчинения :Д
01.01.12
17:08
Приятел, нищо против нямам теб - тренираш редовно, изглеждаш добре, добри резултати имаш, но много негативно си настроен. Не може когато някой ти каже нещо, да го обиждаш веднага, особено да го псуваш. Знаеш ли, че ако така псуваш и като видиш някой, много бързо ще ти наврът главата в задника. Ама много бързо. И това може да го направи всеки, на който му е писнало от тъпотиите ти.
01.01.12
17:29
Не се дръж като КАВАЛ И аз няма да се държа така с тебе !! И междо другото до сега не се е намерил такъв да ми навре главата в задника.. А няма път когато някои ми се прави на тарикът аз да му отстъпя !! Принципно аз съм тоя дето навира разни неща по местата им ;)Незнам.. Явно ти като излезеш леко извън релсите и ти навират главата в задника.. Обече всички сме различни нали знаеш ;)
И моля ти се не пиши повече подобни романи.. Просто нямат никакво значение.. Дрън дрън и тва е.. За мен е всеедно не си го написал ;)
01.01.12
17:41
Храната днес: 10:00 7 цели яйца + 100гр овес
12:00 200гр пилешко с 100гр ориз
14:00 200гр “фазан” + млечна салатка малко
17:00 2 кюфтета общо към 200гр + 1 ябълка
За после имам пилешко, фазанско, кюфтета ще видя какво ще е.. За преди лягане извара + орехи 1 лъжица зехтин
Днес много здраво ме изнерви тва рамо !! Просто неможех да вдигна и 20кг с тесен хват за трицепс ; О За пръв път ми се случва подобно нещо.. Яката болка.. При пускането се чува някаво “ръскане” И не направих никаква тренировка в края на краищата.. На доктор бях.. Каза ми, че “сигурно” съм разтегнал нещо.. Да спирам щангите за 1 месец и ако тренирам пак да е с леки килограми каза.. :Д Първата ми мисъл беше “тоя луд ли е” 1 месец... Ама както и да е.. Няма да тренирам няколко дни.. И ще видя как е.. Дано мине, че ми се ;(
01.01.12
19:10
Явно се мислиш да силен, което е огромна грешка.
01.01.12
19:12
Тук като на малоумни трябва да ви се обяснява, че мнението ви не е от никакво значение...
Страшна работа сте ей.. Сладури.
01.01.12
19:39
Никога не спори с идиот! Защото ще те завлече до неговото ниво и тогава ще те победи с опит!
Принципно се придържам към това по горе.. Ама днес понеже ми е по весело и ви отговарям на готините коментари..
Свв Мав - Няква ирония долавям ;) И ти ли ще се държиш като тия 15 годишни лапета? Малко нетипично за човек на твоите години ;)
01.01.12
20:29
в тоя дневник много интересни неща се случват :)
скоро ако си уговорите няква форумна битка снимайте да гледаме и ние :)
01.01.12
20:54
казано от Николай Фараона на 01.01.12, 20:29:
в тоя дневник много интересни неща се случват :)
скоро ако си уговорите няква форумна битка снимайте да гледаме и ние :)
Ти си първият на който ще изпратим клипчето ;) Айде останалите почвайте със залозите ;’)