22.10.11
15:06
Взех си рибено масло и пише е за висок холестерол а аз зимата ше държа хранителна диета да кача маса предимно от мазнини и въглехидрати , ако ще и мазно да чака ще е хубаво щото съм какъл и кожа :D. Тези хапове за висок хорестарол ще попречат ли за качвам мазнини.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.10.11 20:45.
22.10.11
16:35
Ще се опитам да се абстрахирам от правописните, граматическите и пунктуационните глешки.
Ако правилно съм разбрала въпроса (прочетох го 7 пъти), питаш дали при евентуални ниски нива на холестерол ще бъде невъзможно да качиш маса чрез диета, базирана предимно на въглехидрати и мазнини. Не, разбира се. Друг е въпросът колко удачна е диетата, съставена от въглехидрати и мазнини.
Това си е типично мислене за “ходещите скелетони”. :) Пичът иска да качва кг, няма значение дали е мазно и го е страх рибеното масло да не му блокира нарастването на мастната тъкан.
Отговор (няма да се впускам в никакви подробности и обяснения) -> Пий си рибеното масло, яж си стабилно, тренирай си редовно и ако ти остане време хвърли един поглед и се запознай с базовите неща във фитнеса. (създаване на подходящ хранителен режим и тренировъчен план)
Мнението беше редактирано от LosT_xt на 26.10.11 02:24.