23.10.11
21:42
Здравейте,
препоръчайте ми добър уред за отслабване. Аз съм фен на тичането обаче наскоро четох че се получава обратния ефект и вместо да отслабваш качваш, а и ти се набиват краката. Освен това велоарометрите са значително по евтини
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.10.11 21:45.
С тичането качваш вместо да сваляш ? сигурен ли си
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 23.10.11 21:49.
23.10.11
21:53
Да. Знам как звъчи обаче не мога да намеря статията, където го четох, но бяха доказали че тичането се приема от тялото като стрес и започва да складира повече манджа в мастните депа или нещо подобно. наскоро го четох
23.10.11
21:56
Това са глупости. Продължавай да четеш. Храната е доста по-важна.
90% хранене
10% тренировки
Правилно хранене(не диета)+Изразходване на енергия(скачане на въже,тичане,каране на колело)+Ядене до седем часа(от личен опит го знам отслабнах 5 килограма за кратко време с този метод)=Изпитано отслабване.
23.10.11
23:54
хаха те всякакви хора се изказват , така като гледаш футболистите са всичките по 12о килограма дебелички или в другите спортове , просто правилно хранене , кардио и постоянство
казано от Metodi Deribanov на 23.10.11, 21:53:
Да. Знам как звъчи обаче не мога да намеря статията, където го четох, но бяха доказали че тичането се приема от тялото като стрес и започва да складира повече манджа в мастните депа или нещо подобно. наскоро го четох
Завси как и колко тичаш и какво и колко ядеш ;)
Стига глупости - тичаш и качваш!!! Ако ИТМ ти е над 35 и особено над 40 - тичането е противопоказано заради натоварването на ставите.
Сега има евтини ябълки и моркови - купи си 10 кг ябълки и 5 кг моркови и започни да се храниш през ден с тях - един ден умерено хранене с обичайната ти храна и един ден на настъргани ябълки и моркови, в съотношение 2 : 1, за 1 месец ще дялнеш поне 5 - 6 кг - гарантирано и безопасно!
И вкарай някакви упражнения, все пак - ако не ти се ходи на зала, поне кардио.
казано от Metodi Deribanov на 23.10.11, 21:42:
Аз съм фен на тичането обаче наскоро четох че се получава обратния ефект и вместо да отслабваш качваш, а и ти се набиват краката. Освен това велоарометрите са значително по евтини
По-евтини от кое...краката ти ли?? :D :D :D
27.10.11
21:13
казано от Margaritka на 27.10.11, 20:00:
Аз съм фен на тичането обаче наскоро четох че се получава обратния ефект и вместо да отслабваш качваш, а и ти се набиват краката. Освен това велоарометрите са значително по евтини
От ходещите пътечки. Спор няма че от тичането се набиват краката.
казано от Metodi Deribanov на 27.10.11, 21:13:
казано от Margaritka на 27.10.11, 20:00:
От ходещите пътечки. Спор няма че от тичането се набиват краката.
Еми ако тичаш на пети може да ти се набият ... Според това , което си чел не трябва да тичаме , защото се набиваме.Да има известно така наречено набиване но за 8-10 обиколки нищо няма да ти стане , докато един приятел тича по 30-40 обиколки и лично той ми казва че всичко го усеща в кръста , не вярвам да тичаш толкова за да се набиеш .