Моля ви направете ми режим за хранене

SE

09.04.05
12:46

Здравейте на всички ! :)Много се радвам че намерих този форум, отчаян сам направо и се надявам да ми помогнете за проблемите пред които съм изправен. Разбрах че триабва да дам пълна информациа за себе си, ето я и нея :) :
Ръст - 178
Тегло - 68
Възраст - 18
Гръдна обикола - 94 (Тук може и да има грешка, майка ми ме мери а тя мисли прасеца за глезен :lol:)
Талия - 76
Ханш - 96

За спортуването: Да спортувам, ходя в “Нещо като фитнес зала”от почти 1 година(Разполага с 3 лежанки, 1 скрепец, лост за набиране, прави и криви лостове за повдигане).Ходя да тренирам там по 3 пъти на ден(понеделник,сряда и петък).
До сега не съм спазвал хранителен режим, но съм станал много сериозен и бих спазвал такав каквото и да ми коства !
Нямам хронични заболявания.
Не работя нищо, в момента уча.
Удобрявам употребата на спортните добавки.До сега съм испил 2 кутий протеини по 400 г. Super mass gain, и преди около месец си взех Creatine monohydrate на прах.Пих ги само в треировачните дни по следниа начин:
20-30 минути преди тренировка 1 чаена лъжичка креатин, след тренировка и след хранене, 1 чаена лъжичка  креатин и 3 супени протеин, разтворени в натурален сок.
За ефекта го има но е минимален.
За сумата немога да ви кажа точно готов сам да вложа всичко до колкото зависи от мен.
Не употребявам стероиди и хормонални препарати и не мисля да употребявам.
За понижаване на подкожните мазнини не съм мислил дори незнам дали ще ми е от плюс или ще ми е в минус, а и мисля че след като искам да качвам ще са ми нужни, незнам вий преценете:)

ПП. Извинявам се за правописните грешки или ако не съм написал нещо както трябва.Ако някаде съм бил неясен моля ви питайте ще уточня всичко :D
(После ще ви пиша ако можете да ми изготвите тренировъчна програма но в другия форум разбира се, посто ниямям време сега)
Блгагодаря ви предварително :) :) :)

WO

09.04.05
13:28

сигурен съм, че можеш сам да си изготвиш един добър хран. режим...мога да ти дам няколко съвета, които се надявам да са ти от полза...
яж често, по по-малко, но стойностни храни, в смисъл на храни с реални хранителни стойности, а не сладки боклуци и фаст фууд...на всяка цена вкарай в менюто си комплексни въглехидрати(зърнени храни, (овесени) ядки, непреработени храни, пълнозърнест хляб, ....) и храни богати на протеини(месо, месо, месо, месо...:) извара, яйца. мляко)..следи пред- и следтрен хранене, защото и 2 са мн важни, приемай някакви витамини и минерали, защото организмът ти ще се нуждае от тях, особено на твойта възраст.....толкова засега....мога да ти дам и примерен режим, но най-добре е да си го изготвиш сам в зависиумост от възможностите и времето си  и после да го дадеш да го покоментираме....
а забравих за добавките...най-добрият вариант според мен е да си земеш 1 гейнер за след трен и млечно-яйчен прот за преди лягане и преди трен...ако си искаш креатина, задръж го....може да ти помогне...
толкова засега, ако имаш ? - давай

SE

09.04.05
16:11

Мерси за саветите с твойта помощ сигурно ще успеия :)
За креатина може и да не го взимам, всъшност незнам кое е добре за мен за това питам тук.
И ако можеш да ми оточниш някои неща че не разбирам почти нищо :?
Под “Месо Месо Месо”, какво месо имаш предвид,в какъв вид да е месото, варено, печено, в манджа, колбаси ?
Също и какво е “1 гейнер и млечно-яйчен прот” ?И как се изготвят ?:)
А и да си копувам ли някакви протеини и кои са наи добрите ?

11.04.05
15:07

Здравей, малко извън темата, ама къде се намира залата, в която ходиш, че ми звучи познато :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1