24.10.11
21:22
Добър вечер, както знаете анимал пак-а е на хапове и се интересувам може ли и проблем ли ще бъде ако тея хапове ги направя на малки парченца или ако ги направя на прах?
Другия въпрос е за креатин монохидрат попринцип го пия с натуранел сок защото се усвоява по добре но последно време нямам натурален сок а само мляко вкъщи. Добре ли е да се пие с мляко креатина?
Това са любопитните ми въпроси. :)
За анимал пака, може да го гълташ на малки парченца, но креатина с мляко, незнам...сигурно може, но не съм сигурен.
24.10.11
22:55
казано от Мирослав Николов на 24.10.11, 22:46:
За анимал пака, може да го гълташ на малки парченца, но креатина с мляко, незнам...сигурно може, но не съм сигурен.
Добре мерси за отговора свързан с анимал пак-а.
Сега остана някой да се включи с отговор за креатин с мляко :)
24.10.11
23:16
Не не е добре. Забавя се усвояването. Може да получиш стомашни проблеми. Пий го с вода.
24.10.11
23:19
INSIDERAAA, раздробяването на таблетките на Animal Pak най-вероятно ще е свързано с поглъщане на остри частици и не особено приятни вкусови преживявания. Колкото до креатина и млякото... знаеш ли каква е идеята на приема със сок или друга сладка течност? Съответно - направи разлика между млякото и сока, след което сам ще стигнеш до отговора.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.11 23:21.